fredag 27 september 2019

Glasbehandling bil

Ett brett urval av bilsemestrar med förmånliga hotellpaket i olika länder. Risskov Bilsemester har ett brett utbud av upplevelser till låga priser. Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här!


Glasbehandling med nanoteknik. Den unika behandlingen med nanoteknik förenar sig med glaset genom en kemisk bindning. Du får bättre sikt och vindrutan håller sig ren från smuts och partiklar.


En produkt som vi verkligen rekommenderar! Med Aquapel kan du egentligen köra utan att använda vindrute-torkarna när det regnar. I mörker så förbättras sikten avsevärt i blött väder och det gör Aquapel till en ren säkerhetsprodukt. Denna produkt borde det var lag på att. Kort därefter lanserades det till bilindustrin, med många nöjda kunder som följd.


Glasbehandling bil

Nedan ser du hur du behandlar din vindruta själv och sparar in många kronor mot att lämna in din bil. Volvo, Renault, Dacia och Alpine. Vår behandling av bilens glas rutor bidrar till ökad säkerhet vid körning i mörker. Vindrutans behandling gör att insekter och smuts får sämre fäste och ger dig god sikt även i regnväder.


Du använder vindrutetorkarna väsentligt mindre än förut och du sparar spolarvätska. ABSOLUT SENAST I STADIET NÄR YTROST UPPSTÅR. EN FRÄSCH BIL ÄR TREVLIGARE ATT VARA I! Vi har också märkt att snö och is blir. Hur är skicket på lacken?


Glasbehandling bil

Få tillgång till våra erbjudanden och nyheter först med vårt nyhetsbrev. Fördelarna med glasbehandling är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför mycket bättre sikt. Vi tvättar din bil med ånga i Uppsala och Stockholm! Vår glasbehandling är ett unikt skydd för bilens rutor. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför bättre sikt.


Reflexer – Vid mörkerkörning minskar reflexerna. Med glasbehandling från oss på Auto-Glans minskas risken att rutan spricker. Bilens vindruta behandlas med GClearVision samt sidorutor fram med GWater repellent coating för maximal avrinningseffekt samt livslängd. Resultatet håller 1-år. Fördelen är att smuts, insekter och trafikfilm inte fastnar lika hårt på glaset som på en obehandlad ruta.


Rutorna blir mycket lätta att hålla rena. En annan effekt är att vattendropparna glider av rutorna vid körning i högre hastighter. En begagnad bil som varit i trafik en tid behövs oftast en grundligare rengöring av bilens lack. Bilproffsens glasbehandling är ett unikt skydd för bilens rutor. Lång hållbarhet – Skyddet ska inte förväxlas med liknande produkter på marknaden.


En behandlad ruta blir hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Efter behandlingen blir rutan hydrofobisk och smutsavvisande och ger en mycket bättre sikt vid körning i regn och mörker. Vi kan hämta och lämna din bil om du bokar en behandling för minst 3. Vi hämtar bilen dag ett och.


Glasbehandling bil

Nano-Glass GLär en nano-behandling för alla slags glasytor. Nano-behandlingen har en livslängd på upp till år. Ytan blir självrengörande vid regn. Den keramiska behandlingen skyddar bilens lack från vårt minst sagt växlande nordiska klimat.


Den får en hård skyddande yta med extremt djup och glans som gör att din bil håller sitt värde bättre. Har du husvagn eller husbil hjälper vi dig med installation av dess tillbehör. En obehandlad lack tappar snabbt sin glans, en Ditec behandlad bil håller sin glans från år till år.


Glasbehandling bil

Vi erbjuder därför Ditec Lackkonservering. Vi tar emot alla modeller för bilvård.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...