fredag 13 september 2019

Lerduvekastare torsbo

Lerduvekastare torsbo

Du hittar lerduvekastare hos Widforss. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Välj till wobbler till din lerduvekastare och öka utmaningen för ditt skytte.


Våra lerduvekastare från Nordhunt har plats för upp till 2stycken lerduvor i magasinet, men vi har även handkastare för enkla lerduvor. På Torsbo Handels hittar du alltid lerduvor till bra priser från bland annat Laporte, Superstar och Lahti. Nordic Basic One är en enkel lerduvekastare där man kan ha 1-duvor i magasinet. Köp lerduvor i olika färger som alla uppfyller kraven från ISSF, Fitasc och Fedecat.


Vill du skjuta miljövänliga lerduvor? Vi har även lerduvekastare, skyttevästar, skytteglasögon och tillbehör till ditt lerduveskytte. I Torsbo Handels breda sortiment hittar du omkring 14.


I vår webbshop hittar ni kikarsikten, handkikare, vapentillbehör, jaktkläder och jakttillbehör. Hos Karlssons Jakt i Enköping kan du köpa lerduvekastare. Välkommen att kontakta oss om lerduvekastare och andra jakttillbehör av hög kvalitet! Utrustad med fotpedal och inbyggd säkerhetssprint. Komplettera med wobbler och fjärrkontroll.


Start - Jaguargruppen. Den billigaste fasta kastaren är väl annars den Torsbo säljer (295:-). Jag köpte en slik för några år sedan och den är väl inte världsbäst på nånting, men ganska funkis. Jag plockade bort markspjuten, snickrade ihop en träbock där kastaren monterades. I andra änden på träbänken skruvade jag fast ett par plankstumpar att sitta.


Reservdelar till lerduvekastare ? PREMIÄR: Nya lerduvekastare hos Jaguargruppen ! Vilken blir din favorit? Post by vidrige_Elvis 21:Jag har hört att det ska finnas automatiska kastare med magasin på ca duvor som går på Volt. Ammunition för 22LR.


Halloj, Har bestämt mig för en 12v kastare. Lerduvekastare Dublé 75. Här kommer några exempel på olika typer av lerduvekastare. Manuell lerduvekastare med stol.


Denna lerduvekastare kastar du alltså manuellt medan du sitter ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...