onsdag 16 oktober 2019

Gardena droppslang under jord

Gardena droppslang under jord

Handla tryggt och bekvämt. Alltid till de bästa priserna! Välkommen med din beställning! Inred ditt hem till lägsta pris. Våra priser tål att jämföras. Vi är med dig – hela vägen.


Gardena droppslang under jord

Vi har allt för bevattning av din gräsmatta! Köp vattenslangar och sprinklers. Skriv ett första omdöme. Droppslang GARDENA under jord 17mm inkl.


Bevattning som inte syns och som sparar vatten. Produkten är slut hos leverantör. Bekymmersfri och vattenbesparande bevattning. GARDENAs startpaket med Micro-Drip-system för plantrader L används för enkel och vattenbesparande rotbevattning av plantrader. Den tryckreducerande huvudenheten kopplas till kranen med hjälp av en slang.


Gardena droppslang under jord

Riesenauswahl an Markenqualität. Gardena Heute bestellen, versandkostenfrei. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Litet underhåll De självtätande droppmunstyckena gör att röret inte blir smutsigt när vattnet stängs av. Byggbranschens nöjdaste kunder.


Stora byggvaruhus med Drive-in. Droppbevattningsraden är försedd med en anordning som gör att rötter inte når in i den, vilket gör den långlivad och hållbar. För precis bevattning ovan eller under jord , rek djup 15–cm. Minskar vattenförbrukningen med upp till. Eftersom vattnet tillförs vid plantans rotsystem bevattnas ingen onödig yta, ingen avdunstning eller vindavdrift sker.


Vandalsäkert och osynlig under mark. Arbetstryck 5-kg. Slang och delar trycks ihop, dvs. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Droppmunstyckena är självtätande så att inget skräp fastnar vid lagring. Set med kopplingar Vattenflöde 1. Avståndet mellan droppmunstyckena är cm. Tillverkad i Tysklan års garanti!


Ett särskilt bra knep för torra perioder (förutsatt att det finns vatten att vattna med förstås) är att lägga slangen under täckmaterial på en odlingsplats. Då dunstar inget vatten alls vid vattning - allt tränger ner i jorden och bygger upp en fin reservoar till växternas rötter. Med hjälp av slangen under jord förhindrar du att växterna får solskador genom vattnet som lägger sig på bladverken eller att de skadas av mjöldagg eller bladmögel. För att du ska kunna dra igång med vattningen direkt levereras Sparkle-systemet färdigt för anslutning med en kranadapter samt en snabbkoppling. Jag planterade min lagerhäggshäck förra hösten.


Gav den en ordentlig genomvattning direkt vid planteringen. Efter detta vattnade jag inte förrän i april och då med droppslang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...