tisdag 1 oktober 2019

Rörelsevakt belysning inomhus

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Stort utbud av belysning. Verktyg till bra priser. Välkommen med din beställning i vår onlinebutik redan idag.


Närvarovakt och rörelsevakt för belysning.

Med en rörelsevakt på din belysning så sänker man både sin elkostnad och får ett extra skydd mot oinbjudna besökare. Detta är ett enkelt och bekvämt sätt att tända belysningen i trädgården, vid garaget eller entrén. Våra rörelsevakter fungerar med de flesta belysningar och har lång livslängd. Vi på BAUHAUS erbjuder rörelsesenor och ljusreläer med hög kvalitet från bland andra STEINEL och Schneider med olika variationer på bevakningsvinkel och bevakningsavstånd.


Argus Standard mini är en passiv infraröd inomhus rörelsesensor med en 360° detekteringsområde 6m i diameter. Med sina små dimensioner är avsedd att installeras i undertak vid mindre rum som toaletter, förrå korridorer etc. Rörelsedetektorer har inbyggda rörelsesensorer som tänder belysningen ifall någon eller något rör sig inom ett visst område.


Rörelsedetektorer kallas även för rörelsevakter, detta eftersom de vaktar ditt hem när mörkret faller och du inte har samma möjlighet att upptäcka rörelse utanför ditt hem.

Kan användas på altan, uterum, garage och uppfart eller som säkerhetsvakt inomhus. Justerbar ljustid s-min. Monteringsskruvar ingår. Kräver installation av behörig elinstallatör.


Du kan även använda en rörelsedetektor inomhus så att lamporna i hallen tänds när du öppnar ytterdörren, eller när du måste gå upp mitt i natten. Tänk på att installationen av en rörelsevakt endast får utföras av auktoriserad installatör. En rörelsevakt påminner mycket om en ljusrelä, men istället för att tända ytterbelysningen när det blir mörkt, aktiveras istället belysningen när rörelsevakten känner av en rörelse. Många villor har rörelsevakt på tomten för att de både ska kunna se något när de kommer hem sent, men även för att skrämma bort eventuella tjuvar. Rörelsesensorn sänder informationen trådlöst till en kompatibel mottagare, t. TellStick Net (mottagare säljs separat) - som sedan kan sända vidare till en smarttelefon eller dator oavsett var i världen de befinner sig.


Köp Belysning Inomhus från Byggshop. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Köp din favoritlampa med rabatter på upp till ! Dagars Gratis Retur. Upptäck fjädertrender. Spara en massa pengar här!


Detekteringsvinkel 1°. Ljusvärde 0-5lux.

Neutralledare behövs. Tid för belysning Från 10±sekunder till 7±minuter (justerbart). Rörelsevakter och närvarodetektor för tak, vägg, inomhus och utomhus montage.


Fördelarna med timer-baserad belysning är att man sparar energi och således förlänger ljuskällans livslängd. Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt belysning och armaturer. Oavsett om du jobbar med installation av interiör- eller exteriörbelysning för offentlig miljö, industri eller privat bostad har vi sortimentet. Här finner du LE downlights, nödbelysning och tillbehör för enkel installation. Vi finns på Mynewsdesk.


Ett smart hem har smart belysning. Belysning är viktigt för vårt välmående och har en stor effekt på hur ditt hem uppfattas och känns. Med smarta LED-lampor kan du skräddarsy ljuset hemma tack vare appstyrd belysning , och på så sätt få ett mer behagligt ljus beroende på vad du gör för stunden och vilken belysning som passar dig bäst. Vi har tagit hem populära varumärken som håller hög kvalitet. Oavsett vilket rum du inreder, hittar du belysningen hos oss!


Några av våra mest populära varumärken är Beli By Rydéns, Herstal, House Doctor, Konstsmide och Pholc. Några nya lampor kan ändra ett rum fullständigt. Vill du förnya ditt hem på ett enkelt sätt? Prova till exempel att byta en stor taklampa mot lister, spottar, slingor eller fönsterlampor. Det kan vara svårt att hitta snygg belysning som passar ditt behov och stil.


För att du ska slippa leta med ljus och lykta – ger vi dig tips på vilka lampor som passar bäst för varje rum. Med rätt armaturer inomhus såväl som utomhus kan du skapa häftiga kontraster och samtidigt framhäva speciella föremål. Vi har ett stort utbud av lampor och belysning för såväl inomhus - som utomhusbruk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...