fredag 22 november 2019

Gömma sladdar tv

Om du har tappat kontrollen över dina sladdar och kablar så kan våra kabelhanteringstillbehör hjälpa dig få grepp om dem igen. Vi kan erbjuda smarta produkter som flexibla kabelkanaler, en kabellåda där du kan dölja dina laddare samt ett kabelhållarset. Söker du något att fästa och hänga upp ljusslingor, laddkablar och andra sladdar med är våra smidiga självhäftande kabelhållare lösningen.


Här hittar du också kabelban kabelsamlare och den praktiska kabelboxen, en låda som gömmer sladdar och grenuttag som annars ligger i vägen och samlar damm. Snygga sätt att gömma din TV Bostad Visst är det härligt med seriemaraton och filmkväll men en stor skärm är inte så snygg när den är avstängd. Alla sladdar går inte att gömma , men kreativa sätt kan få sladden att bli en kul inrednings­detalj. Andra sladdar , som i tv -miljö eller kring skriv­bordet vill du helst inte se, så där är det bättre att lägga fokus på smarta sätt att få dem mindre synliga. Så här inreder du smart med TVn.


Men trots detta så är sladdar och kablar fasta inslag i alla hem. Helt sladdlöst är svårt att få till. Vi vill ju gärna ha en bra tv med subwooferhögtalare och surroundsound – och gärna också en stereo med cd-spelare som kräver långa kablar. För att inte tala om lampor, antennkablar, internetanslutning etc.


Det blir ett rent ormbo av sladdar. Det är knappast en vacker syn med kablar som hänger från väggmonterade TV -apparater eller ligger löst över golvet. Lösningen är både enkel och kostnadseffektiv, och stavas kabelkanal. Hos oss hittar du kabellister från D-Line, som är specialister på kabeldragning och har flera produkter för både hem och kontor. TV och sedan göra ett till hål bakom tv bänken sedan föra sladd i. Gömma kablar bakom TV i. Så gömmer du kablarna.


Kabelhärvor är inget kul fenomen, det vet vi alla. Men eftersom tekniken för trådlös video fortfarande ligger i horisonten får vi nöja oss med trasslet tills vidare. Sladdar som att dölja så mycket som Grenuttag inuti tv -möbeln eller kabelkorg och grenuttag under skrivbordet, samlar alla sladdar på. Du kan använda den här funktionen om du vill dölja skrivbordet under en presentation men fortfarande visa skrivbordet på din egen skärm.


Gömma sladdar tv

Dock är det otroligt tight med plats för sladdar som ni ser på på bilderna. De kan hjälpa dig att skapa ordning bland kablarna både bakom tv :n och under datorn. Det betyder inte att du inte kan göra något åt det. Hör dig för om väggfästet du tittar på är möjligt att använda med en sladdkanal, så att du enkelt kan gömma sladdar och kablar på väggen.


Här är det viktigt att hålla ordning och kolla att apparater som är sönder eller inte längre används, återvinns (eller säljs alternativt skänks bort) tillsammans med alla laddare, sladdar och andra tillbehör. Jag behöver hjälp med att hitta en tv -möbel. Oavsett om tv : n ska upp på.


Gömma sladdar tv

Det ska helst vara lådor på den så man kan gömma all ful elektronik. Tips, länkar mm är. Blir du också tokig på all ful elektronik och alla sladdar som bara verkar föröka sig och bli fler och fler i alla rum…? Visa fler idéer om vardagsrum, tv , tv -skåp. Kolla då de här smarta tipsen hur du gömmer undan sånt där nödvändigt fult.


Välj bland öppna hyllförvaringar i tv -möbeln till möbler som är klädda med smakfulla skåpsluckor för en dold förvaring. I TV -möbeln kan du enkelt gömma sladdar , boxar och tillbehör till din tv. Billiga kablar för TV och bild med hög kvalitet.


Gömma sladdar tv

Skapa en trivsam och praktisk förvaring till ditt vardagsrum med rätt TV -möbel. Välj HDMI-kabel, HDMI-adapter, HDMI-förlängning, antennkabel och mycket mer i vårt breda sortiment. En massa sladdar , kablar, kontakter och grendosor är inte snyggt att ha nedanför TV ’n, bredvid skrivbordet eller bredvid bokhyllan. Antingen kan du ju kolla Clas Ohlsons hemsida (sök på kabelkanal), eller så kunde du ha läst råden jag länkade till.


Dessa enheter inte bara gömma sladdar , de ger också sladdar med ett lager av tyg skydd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...