tisdag 5 november 2019

Linjelaser utomhus

Linjelaser utomhus

På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. VVS-delar från oss. Självnivellerande och lättanvänd linjelaser med 360° laserlinje. SLL3kräver endast en knapptryckning för att likt en rotationslaser leverera en 360° laserlinje som även kompletteras av en laser med vertikalt plan.


Exakta linjer och hög synlighet för proffsanvändare. Ger en perfekt 360° laserlinje runt hela rummet. Automatisk självnivellering på några sekunder - jobba snabbt och felfritt. Tydliga laserlinjer med horisontell linjespridning 360° och vertikal linjespridning 100°.


LINJELASER GLL 2-10. Lägg i varukorgen BOSCH. Du kan välja en lasermaskin med golvstativ eller ett verktyg med universellt fäste.


En linjelaser är ett perfekt verktyg när du exempelvis ska lägga kakel eller klinkers. Tänk även på att välja en modell med skarp laserstråle om du ska bruka den utomhus, då dagsljus kan försämra dess styrka. Bygga nytt, renovera, tapetsera, hänga tavlor – de olika laserpassen passar till såväl enkla som avancerade uppgifter.


En krysslaser använder du när du vill ha både vertikala och horisontala linjer projicerade. Snabb horisontell och vertikal syftning: smidigt och noggrant med självnivellerande syftningslasrar från Bosch. Stabila, robusta, praktiskt utprovade – de lättanvända syftningslasrarna ger snabb precisionsmätning både inom- och utomhus.


Linjelaser utomhus

Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Upp till timmars driftstid. Kan användas både inom - och utomhus.


Flera scanningsfunktioner (1 4 90º). Robust och gummibelagt handtag för extra. Räckvidd inomhus upp till 30m och utomhus 70m med detektor. Våra ögon är upp till gånger mer känsliga i det gröna området, i förhållande till klassiska röda linjelasrar , vilket ökar linjernas synlighet dramatiskt, både inomhus och utomhus.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. GCL 2–G från Bosch är en kanonprodukt som även om den kostar ett par tusenlappar ger väldigt mycket laser för pengarna. Det är dessutom en välprövad och populär modell med väldigt många positiva recensioner ger oss trygghet i att det är en prisvärd modell där framför allt den starka och tydliga gröna laserstrålen tillsammans med en bra självnivellering är dess största.


Om du ska arbeta utomhus eller inomhus ställer lite olika krav på laserstrålarnas räckvidd. Hur skarpt linjerna projiceras är också viktigt. Räckvidden som finns angiven i tekniska specifikationer (ibland kallad arbetsintervall) bör tas med en nypa salt. Omgivande ljusförhållanden avgör till stor del hur långt laserstrålarna når. Alla PLS-laserpass, från punkt- och linjelaserpass till roterande laserpass, ger dig ljusa skarpa referenspunkter och -linjer för snabb och exakt markering för många jobb inom- och utomhus.


Som professionell standard har PLS-verktygen behovsutvecklats av professionella snickare med över års erfarenhet av både yttre och inre konstruktion inom kommersiella byggarbetsplatser och. Med grön laser för ökad synlighet av horisontella och vertikala linjer. En självnivellerande linjelaser med 360° gröna laserstrålar som ger kryss uppåt, nedåt samt på fyra sidor.


Köp Bosch Krysslaser GLL 3-till rätt pris och snabb leverans på duabhuset. Linjelaser med grönt laserljus för extra tydlig uppmärkning. Detta är en mottagare för linjelaser där laserstrålen ej är synbar, exempelvis utomhus. Handla direkt på nätet! Mottagaren har ljudsignal och ledindikering.


Levereras med hållare för laserstång. Fungerar endast med laser som har pulserande linje. Laserstång ingår ej! Köp Mätinstrument online på kjell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...