fredag 22 november 2019

Miniatyrer

Miniatyrer

Egen tillverkning samt import. Vi säljer miniatyrer och gör-det-själv-material för dockskåp och tittskåp. Sortimentet är varierat och modernt, allt i skala 1:förutom i kategorierna för skala 1:14 1:och Lundbyskalan. Vi höjer frakten till 75kr fr.


Miniatyrer

Där du får bestämma från a till ö – in i minsta detalj. Med miniatyrer blir det faktiskt ganska enkelt. Och vi älskar miniatyrer i alla former. Det ser du bäst på vårt breda sortiment.


Vi har möbler, pynt och verklighetstrogna tillbehör för dekor och diverse göromål, samt naturtrogna minidjur, fåglar och plantor. Det innebär att hela deras sortiment är beställningsbara genom oss. Miniatyr betyder något i litet format. Bocka av Visa alltid ikoner, aldrig miniatyrer. Hej, jag har inte fått reda på det ännu, brukar få det nån vecka innan.


Visa fler idéer om miniatyrer , återanvän hantverk. Vissa törs man leka med. Många fullvuxna män och kvinnor tar denna spännande konstform på största allvar.


Här möter vi de små, små världarna och deras skapare. När vi talar om det är det vanligast med föremål i skala 1:1 men det blir allt vanligare att arbeta också i skala 1:48. Ordet har vi fått från franskans miniature men det har sitt ursprung i latinets minium, som betyder mönja. Bygg upp nya världar med miniatyrer. Bland vårt utbud av nissar, figurer, nissedörrar och grundsatser finns det massor för att låta fantasin flöda.


Vill du måla några dem i fina färger, se gärna våra hobbyfärger här. Men det är roligt att försöka lösa olika problem och få ihop det. Jag gör det mesta själv.


Små skyltar i resin, cm. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för miniatyrer. Hej Efter Windows Fall Creators Update så försvinner mina miniatyrer på bilder och filmer minst gång om dagen,vilket inte hände innan uppdateringen. Här brinner vi för miniatyrer i skala 1:12.


Miniatyrer

Du hittar workshops både i egen regi och med inbjudna kursledare. Har du frågor så kontakta oss! Klicka in på workshops och titta runt. Shopen innehåller vår egen produktion samt handgjorda miniatyrer i skala 1:ifrån andra svenska miniatyrister. Hemmagjorda miniatyrer och möbler - Homemade miniatures and furniture Man tager vad man haver.


När jag var liten så byggde jag de flesta av mina dockskåpsmöbler själv, då det inte alltid fanns pengar för så dyra leksaker. Du kan när som helst välja att inte visa miniatyrer automatiskt, eller så kan du ange vilka miniatyrer som du vill ska visas i sökresultaten. Om du inaktiverar automatiska miniatyrer inaktiveras inte de miniatyrer du själv har angett.


Miniatyrer

Kika in på sidan och hitta allt från elefanter till hundar och apor! I Acrobat XI och Reader XI visas miniatyrbilder av PDF-filerna automatiskt i Windows Utforskaren på 32-bitars Windows-system. Det stöds emellertid inte på Windows 64-bitarssystem. Om du inte kan se kryssrutan Aktivera förhandsgranskning av PDF med miniatyrer i Windows Utforskaren ska du. Vaser st, John Andersson, Höganäs.


Skål, Winbla Alingsås. Vas, Gunnar Nylun Rörstrand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...