tisdag 19 november 2019

Stumdomos spintos durys

Stumdomos durys internetu pigiau. Platus profilių ir durų užpildų pasirinkimas. Naudojama laminuota, dažyta plokštė,stiklas, veidrodis. Pristatymas ir montavimas nemokamas. Punktualus užsakymų įvykdimas.


Medžio imitacija, veidrodis, permatomos spintos durys ir pan.

Nauja pilkos spalvos spinta su stumdomomis durimis (vienos durys - veidrodis, kitos pilkos spalvos). Lentynu sistema taip pat pilkos spalvos. Viena puse- lentynos, kita vamzdis kabinamiems rubams. Virsuje per visa spintos ploti - erdvi lentyna. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.


VESIDA - ilgametė patirtis gaminant spintas su stumdomomis durimis, drabužines, pertvaras, stumdomas duris bei kitus įvairius baldus Jūsų namams ir biurams. Puikiai funkcionuoja ne tik gyvenamojo būsto erdvėje, bet ir darbo, poilsio bei pramogų zonose. Lengviausias būdas išskirti mažesnes patalpas didesnėse erdvėse, sujungiant lubas ir grindis į visumą.

Nepaisant spintos erdvumo, ji taupo jūsų namų erdvę, todėl tai išties puikus pasirinkimas, jei gyvenate mažame bute. Spintos per dvi savaitės. Pasiūlymų 1Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! Vietą spintai galima paskirti visur, net pačiose nepatogiausiose vietose.


Labai svarbi spintos detalė yra durys. Geriausia, kai jos yra stumdomos (galime pasiūlyti ir atveriamas, suveriamas). Mūsų paruošti vidaus įrangos moduliai padės greitai ir teisingai suprojektuoti vidaus įrangą.


Atrinkome geriausias stumdomos spintos. Kokybiška spinta miegamajam gaminama iš aukščiausios klasės medžiagų atsižvelgiant į skirtingo pobūdžio dizainą. Nes kokybiška ir stilinga spinta – namų dalis. Tokia spinta projektuojama individualiai pagal esamą nišą, o spintos detalės montuojamos tiesiai prie nišos sienų, o stumdomos durys – prie grindų ir lubų. Kadangi jos gaminamos pagal individualius projektus, mūsų įmonė gali pasiūlyti įvairaus tipo slankiojančias vidaus duris, spintas bei pertvaras.


Jei klientas pageidauja, kad nišoje planuojama spinta būtų su varstomomis durimis, tai tokia spinta projektuojama pagal nišos matmenis, kaip korpusinis baldas. Vizualiai stumdomos spintos durys leidžia pasiekti daugybę efektų. Tai ypač pasakytina apie mažus kambarius, kurių erdvė turi būti vizualiai išplėsta. Jos tikrai kainuos brangiau už minėtas aukščiau. Kita vertus, stiklas durims suteiks elegantiškumo.


Jei norime namams suteikti savitą įvaizdį, šios durys bus kaip tik.

Stiklas montuojamas į profilį, gaminamą iš aliuminio. Aliumininių ir plieninių sistemų kokybė beveik nesiskiria, o kaina skiriasi labai nežymiai. Aukštos kokybės vitrininės stumdomos durys - jūsų plačiam pasirinkimui. Patikima ir paprasta konstrukcija, tvirtumas bei erdvumas - įsigykite gera kaina!


Slenkančios durys , slankiojančios sistemos tai puikus sprendimas Jūsų namuose. Sutaupykite vietos - rinkitės stumdomas duris. Jų pagalba sukuriamos nuostabios stumdomos durys , kurios plačiai naudojamos tiek baldams, tiek interjerui, kuria šiuolaikišką vaizdą ir tuo pačiu taupo erdvę.


Ir nesvarbu ar gyvenate nuosavame name, ar bute, ar mažyčiame medžio namelyje. Jei yra gyvenamoji erdvė – joje tikrai reikės spintos su stumdomomis durimis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...