onsdag 4 december 2019

Gussi bluetooth högtalare

Gussi bluetooth högtalare

Hitta din favoritvara hos Europas överlägset största specialkedja inom kvalitets-hifi. Högtalare frän HiFi Klubben. Välkommen till Gear4music! Ta med en kompakt Bluetooth-högtalare till resan, skidstugan eller stranden och du har garanterat alltid festen med dig. Vi har mängder av Bluetooth-högtalare som ger ett kraftfullt ljud trots sin blygsamma storlek.


Slipp trassel med ljudkablar - köp en trådlösa högtalare. Hos Elgiganten hittar du ett brett utbud av trådlöst ljud genom Bluetooth eller WiFi. Trådlösa högtalare med Bluetooth som är kompatibla med alla mobiltelefoner, surfplattor och andra enheter med Bluetooth.


Portabla högtalare med inbyggt batteri eller stationära för hemmet, vi har alla varianter. En bluetooth - högtalare är något för dig som vill känna maximal frihet. Ofta är de små och smidiga så att du kan bära med dig högtalaren till stranden, utflykten eller vart du vill. Några märken har även högtalare med stöd för att parkoppla flera enheter, för att höja stämningen ytterligare. De har blivit väldigt populära den senaste tiden, och bland de yngre generationerna har man börjat ersätta den traditionella stereoanläggningen allt oftare med denna typ av trådlöst ljudsystem.


Medan det verkar som kraftfull magi, kan Bluetooth. Sedan första gången tekniken genomfördes, som var i slutet av 90-talet, har Bluetoothsett ett antal uppdateringar som har utökat dess kapacitet. Medan nyare versioner som i allmänhet stödjer högre ljud på större avstånd än äldre versioner, behöver du verkligen inte oroa dig för vilken version din högtalare kommer med — för varje ny version är bakåtkompatibel med alla tidigare versioner. Se hela listan på produktexperter.


NFC: Där bluetooth-trådlös gör streaming möjligt, förädlar near field communication (NFC) den. Om du har en kompatibel telefon, koppla ihop den med en NFC-utrustad bluetooth-portabel högtalaresom bara kräver att trycka de två enheterna tillsammans. Denna digitala tillkopplingen gör att telefonen och högtalaren ansluter direkt, vilket eliminerar behovet av att bråka med telefonens bluetooth-inställningar. Om syftet är att ersätta en stereoanläggning eller musiktillägg för ryggsäcken när du är på språng, kommer de flesta högtalare vara utformade för en specifik användning. Nedan finns några funktioner att ha i åtanke beroende på när och var du vill för det mesta att använda din bluetooth högtalare med radio.


Gussi bluetooth högtalare

Det är där bärbara trådlösa högtalare kommer in i bilden. De låter dig njuta av bra musik utan att fysiskt ansluta en musikspelare med en sladd. Här är en checklista på vad du ska titta efter för bärbara högtalare. Specifikationer som frekvensomfång, impedans och känslighet varierar från kategori till kategori. När du köper en bärbar högtalare, är utbud av frekvens respons den viktigaste faktorn att tänka på, bortsett från den faktiska utgången.


Vanligtvis har alla bärbara högtalare sin max frekvensnivå vid KHz. Så du bör tänka på den lägsta nivå om du letar efter ett dunkande ljud. Mindre lägsta svarsfrekvensen, bättre ljud. Här är specifikationerna för att kolla efter och vad du ska titta efter i dem.


Gussi bluetooth högtalare

I enklare termer, det används för att bestämma mängden energi som krävs för att driva en högtalare. Helt enkelt, mer känslighet, bättre output. Frekvensomfång: FR representeras oftast i en ”range”. Mänskligt lyssnande är mellan intervallet 20Hz till 20kHz.


En hz frekvens skulle betyda mycket tung bas och 20kHz skulle innebära en mycke. Bra bluetooth högtalare bas kräver tillräcklig kraft och ström. Konsumenterna behöver leta efter bas-radiatorer eller bas-portar medan de läser specifikationer. Extra funktioner i bärbara högtalare spelar roll när du gör ett köp av högtalare i dessa dagar.


Basportar eller baselement är viktiga saker att titta på. Fjärrkontrollen är inte ett försäljningsargument eftersom de redan är bärbara enheter. Andra viktiga funktioner som högtalartelefon och makt banker definitivt komma till hands om du vill göra en bra bärbar högtalare testnär du reser på en affärsresa eller på semester.


Bluetooth -protokollet möjliggör vanligen avstånd på omkring meter mellan högtalaren och källan som musiken strömmas ifrån, ibland mer men ibland också mindre. Räckvidden beror delvis på vilken version av bluetoothprotokollet som används, delvis på materialval med mera hos högtalaren. Här finner du alla våra smarta multimediaprodukter och tillbehör för alla ändamål. Bluetooth - högtalaren Sudio Femtio är vattentät (IPX6) och tål både damm och väta. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Prispressad badvänlig högtalare med många snillrika funktioner. Bredd: mm Höjd: 2mm Djup: mm Vikt: 9g Anslutning: Bluetooth, USB Uppmätt batteritid: h Vattentålig: Ja (hög, IP67) Övrigt: Kan kopplas upp mot med källenheter samtidigt, kan kopplas samman med upp till andra UE-högtalare för större ljud. Aktiva högtalare har inbyggd förstärkare medan passiva högtalare ger bra ljud till ett lägre pris.


De är mångsidiga och lätta att använda. Se vårt sortiment här. Gussi bluetooth högtalare Modern forklift with functional headlights.


Dual Play-teknik Sudio Femtio är utrustad med Dual play-teknik vilket innebär att du kan ansluta upp till två högtalare , perfekt när du vill spela samma musik i flera rum eller på olika våningar i ditt hem. Maintenance free by LED lighting. Forklift moves up and down the mast. Puro Handy Vattentålig Bluetooth högtalare , Röd. Dessa Marshall- högtalare låter lika bra som vi är vana vid sedan tidigare – med ett karakteristiskt svulstigt ljud som är svårt att ta miste på och det finns gott om volymresurser.


Chromecast-funktionen innebär att högtalaren , liksom eventuella grupper den ingår i, dyker upp som valbara uppspelningsalternativ i Spotify, så användarmässigt finns inte mycket att anmärka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...