onsdag 29 januari 2020

Hydraulcylindrar standard

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Vi kallar vår standardserie av dubbelverk ande hydraulcylindrar för DA250.


Hydraulcylindrar standard

Den rymmer moduluppbyggda cylindrar med ett maximalt arbetstryck på 2MPa (2bar). Serien kan kombineras med olika infästningsalternativ och kan levereras i cylinderrörsdimensioner från – 1mm. På så sätt kan den användas för en mängd olika applikationer. Hos oss tillverkas hydraulcylindrar av alla typer och till alla ändamål. CH-seriens hydraulcylindrar finns i kompakt version, med runt hus, samt JIS- och dragstångstyp.


Nominellt tryck varierar från MPa till MPa. De tillgängliga diametrarna är, beroende på serie, från till 160. Givare finns tillgängliga på de flesta modeller. KUNDANPASSADE HYDRAULCYLINDRAR. En stor del av vår nytillverkning består av kundanpassade hydraulcylindrar.


Det börjar med att kunden kommer med en idé som i princip endast behöver bestå av användningsområde och inbyggnadsmått innan vår konstruktionsavdelning tar vid. Vi distribuerar hydraulcylindrar från Parker, en av världens största leverantörer av hydraulik. Cylindrarna är anpassade för hård mobil drift och har en lång livslängd. De är servicevänliga och finns i en mängd olika utförande vad gäller material, infästningar, tätningar och ytbehandlingar. Kostenloser Versand verfügbar.


Vi har ett brett standard program av hydraulcylindrar som vi snabbt kan leverera. PDF (Ladda ner) Cylinder med främre fläns. Vi tillverkar cylindrar i både standard - och specialutförande. Som standard är den vänd åt samma sida som gänganslutningarna. Uppge vid beställningen hur anslutningarna ska placeras.


Hydraulcylindrar standard

Det går också att justera cylindern så att förbi passagen kommer uppåt genom att lossa cylinderns dragstänger och därefter vrida cylinderröret. Alla tillverkares namn, symboler och beskrivningar kan används som referensändamål och innebär inte att någon listad del är produkten från dessa tillverkare. Både skräddarsydd hydraulkolv och standard från lager. Sortera Fallande ordning.


Vi ger dig ny kraft att växa med branschledande hydraulcylindrar. Det är styrkan i vår affärsidé. Hydraulcylindrar för alla ändamål. Svårare än så behöver man inte göra det. The standard cylinder comes with nitrile rubber and polyurethane seals.


Hydraulcylindrar standard

When other liquids than hydraulic oil are use please contact the factory for selection of proper sealing materials. PreSSure The maximum working pressure is MPa. Där tuffa arbeten är krävs smarta hydraulcylindrar. Standard hydraulcylindrar för omgående leverans. Vi utvecklar själva våra produkter, gör nödvändiga produkttester och säkerställer produkternas.


I standardsortimentet finns dubbelverkande hydraulcylindrar samt enkel- och dubbelverkande teleskopcylindrar. Vi har över års erfarenhet av hydraulcylindrar. Idag tillverkar vi högkvalitativa hydraulcylindrar i Lagan, Sverige.


Hydraulcylindrar standard

Vi utför även renoveringar av hydraulcylindrar av alla olika märken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...