onsdag 22 januari 2020

Insektsnät till fönster

Insektsnät till fönster

Komplett fönsterbyte till fast pris med Elitfönster På Plats - Monteringen ingår. Boka ett kostnadsfritt hembesök. Nordens ledande butik för produkter mot skadedjur- bra produkter till bäst priser! Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Köp insektsnät till dina fönster och dörrar, ett smart sätt för att förhindra att flugor, insekter och andra småkryp tar sig in i ditt hem. Välj det som passar ditt hem och dina behov. Du kan enkelt reservera dina produkter online och hämta dem i din lokala JYSK-butik inom en timme. Detta insektsnät passar perfekt om du har problem med mygg och andra insekter men ändå vill ha fönstret öppet.


Insektsnät för fönster med roll-up. Såga till den medföljande ramen i önskad storlek och fäst myggnätet enligt instruktionerna. Detta fästes enkelt i din fönsteröppning och insekterna håller sig ute. Du hittar bland annat myggnät för dörren, för fönstret och för sängen.


Insektsnät till fönster

Vill du köpa ett myggnät på metervara går det alldeles utmärkt att göra det i något av våra varuhus. Våra myggnät kommer i både vitt och svart och håller en mycket hög kvalité. Håll myggorna och insekterna ute med hjälp av ett myggnät från BAUHAUS.


Smarta och effektiva insektsnät runt dörr, fönster och andra utrymmen hjälper dig hålla mygg, kravlande, krypande och flygande insekter på avstånd. Välj bland insektsnät med färdiga mått, på rulle eller som metervara. Glöm inte att lägga till smarta kardborreband för enkelt uppfästning. Våra insektsskydd tillverkas i aluminium med glasfibernät och finns till utåtgående fönster. Vårt insektsnät Deluxe av aluminium är en praktisk och elegant fönster lösning på myggproblemet.


Insektsnät till fönster

Fjäderklämmor i sidoskenorna håller det nedrullade nätet på plats. Handtaget är lättåtkomligt och är försett med dämplist. Med en smäcker kassett och sidoskenor som nätet löper i håller den insekterna borta. Det är ett upprullningsbart nät som är enkelt att manövrera upp och ned och har en inbyggd broms.


Att öppna upp fönster och dörrar ska innebära att släppa in ljus och frisk luft, inte att välkomna in objudna gäster. Håll insekterna borta med något av våra insektsnät. Rull- insektsnät till fönster Pris från: 100.


Vi har egen tillverkning. Delbetala i upp till månader. Handla myggnät till dörr och fönster. På HORNBACH hittar du en mängd olika sorters myggnät till dörr och myggnät till fönster.


Du kan enkelt beställa dina insektskydd på nätet för hemleverans, eller reservera ditt insektsnät dörr eller insektsnät fönster direkt på webben för upphämtning i ditt närmaste varuhus. Klipp till pollennätet så att det passar ditt fönster och sätt sedan upp nätet med det självhäftande kardborrebandet. Vi ger års garanti på våra produkter. Skyddet håller minst i tre säsonger vid användning under högsäsong.


Insektsnät till fönster

Pollennätet levereras med kardborreband. Kan enkelt klippas till önskad storlek. Kardborrband m medföljer. Gnagskyd skyddar (unga) trädstammar.


Respektive produktblad samt monteringsanvisningar finns till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...