onsdag 8 januari 2020

Usb panelmontage

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Garanterar att du får din produkt. Annars får du pengarna tillbaka.


Jämför pris på badrum. Hitta rätt produkt till rätt pris.

Få ett bra pris, jämför innan köp. Laddare panelmontage. USB-A för laddning av äldre enheter. QikFit passar användare med alla typer av USB-drivna enheter, gamla och nya.


Leverans: I lager för. För fast infälld montering och anslutning via flatstift. Perfekt för att ladda mobila enheter i bil eller båt. Blå bakgrundsbelysning.

Utgång: V DC 1A max. USB-laddare för chassi- eller panelmontage. Dubbla USB-portar för och A. Skyddar mot värme, omvänd polaritet samt kortslutning. Löd- eller flatstiftsanslutning (mm).


Monteringshål: 2mm. På denna webbplats används cookies för att förbättra funktionaliteten för dig som användare. Läs mer om cookies. Jag godkänner detta!


Målsättningen var att få fram en billig och snabb teknik för att enkelt kunna ansluta kringutrustning till datorer. NetOnNet - Alltid fri frakt och snabb leverans. A Beskrivning: Snabbladdning för mobiltelefon Lämplig för interiör eller utomhusbruk Miljövänlig, energisparande Ett tätt passande lock skyddar USB-portarna när de inte används.


Har två portar en laddnings vid amp och en laddnings på amp. Ha full koll på temperaturen med en digital termometer. Med den får du en mer noggrann mätning jämfört med en traditionell termometer med kvicksilver. Ge oss feedback på produktbilder och produktdata.


USB för chassiemontage.

Den ena porten kan fästas med två skruvar i t. Den kan användas för att installera en USB-port på en lättåtkomlig plats. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Panelmonterat USB-B-uttag med motsvarande USB-B-hane i andra änden. Gör det enkelt att komma åt ett USB-uttag för en enhet monterad i låda, exempelvis. Efter oräkneliga problem i bilen och båten med usb-adaptrar. Beställ direkt i vår webshop.


The female panel end can be mounted on a faceplate, a wall plate, or a bulkhead surface. Display för panelmontage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...