torsdag 27 februari 2020

Impregneringsspray tält

Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar.


Du hittar tält hos Widforss. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Impregneringsspray tillhör kategorin Trädgårdstillbehör.


Där är just nu märken såsom Gardena, vidaXL och Hozelock särskilt populära och du hittar produkter i ett flertal andra typer, t. Ger enkel och snabb återimpregnering av markiser, tält, presenningar, solskydd och paviljonger. Bruksanvisning: Används vid vindstilla väder. Ytan som ska behandlas måste vara ren.


En smutsig yta kan påverka produktens effekt negativt. Rengör därför ytan innan den behandlas. Spraya därefter vätskan jämnt över ytan. Ger ett osynligt skydd mot fukt och smuts.


Efter flera tvättar måste impregnering ske på nytt. Silikonfri, kan därmed även användas på material med andasfunktion. För impregnering av förtält, soltak och andra grövre textilier, t. Ger mycket god vattenavvisande förmåga.


Impregneringsspray tält

Effektivt och miljövänligt. Lösningsmedelsfritt – baserat på paraffin- och vaxdispersion. Räcker till 3–m². Manualer och dokument. Enklast är att sätta upp tältet och spola av det med vattenslang och när det torkat spraya taket och utsatta lägen.


För att få så bra livslängd på tältet som möjligt bör det impregneras varje år. Imprenex Outdoor är speciellt framtagen för grövre textilier i utomhusmiljöer. Förbered alltid impregneringen med att rengöra textilen med Imprenex Cleaner. Med rätt impregnering bibehåller dun- och skalplagg sin funktion och håller längre.


Se vårt sortiment av impregneringsspray och tvättmedel för kläder online. Välkommen in till XXL. Som r engöringsmedel till tält duk rekommenderas ALPHA 1eller Camp System tältrengöring.


Uppdatering av innehållet här beträffande impregneringsspray och skobutiker som sprayar skyddande impregneringssprayer håller på att ske och du kan återkomma för mer information inom kort. Alla idéer och förslag om vad denna sida rörande spray, impregneringsspray och klädaffärer ska innehålla tas gärna emot. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Impregneringsspray tält

I de flesta fall kan skadan avhjälpas med AquaTex impregneringsspray - en kolsyredriven spray, som är helt ofarlig. I regel sprayar man från tältets insida, då den brukar vara mindre smutsad än utsidan. Sprayen återskapar de vatten- och smutsavvisande egenskaperna som finns i ditt outdoor high-tech-plagg, utan att förändra ventilationen (hard shell, soft shell).


Passar för utomhuskläder ,tyg , tält ,läder ,ull,fleecetyg etc. Vatten och smutsavstötande. Fabsil impregnering är inte bara till impregnering av tält, men kan användas till impregnering av alla former för textiler och skinnprodukter, som en vanlig del av behandlingen impregneras innan användning och därefter med jämna mellanrum, så du behöver inte ha flera olika sorters impregneringsvätska. Ofärgat impregneringsmedel som ger kapell, sprayhoo dynor, markiser och andra textilier ett effektivt skydd mot vatten och mögelfläckar. Tyget blir inte missfärgat och det behåller sin smidighet, det blir inte stelt.


Innehåller silikon varför intilliggande ytor bör skyddas. Behandlingen gör att vatten samlas som små pärlor på plaggets ytterlager och därefter rullar av, istället för att absorberas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...