fredag 20 mars 2020

Jbl högtalare test

Vi erbjuder Högtalare av högsta prestanda från de popläraste leverantörerna. Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Dags för ny bärbar dator?


Vi har laptops för alla behov.

Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag! Guider inom en rad olika områden och bland annat kan du läsa om just trådlösa högtalare. Vi gör alla våra tester själva och testar alla produkter i verkligheten.


JBL högtalare test – Dessa källor har vi gått igenoSamtliga rekommendationer i den här artikeln är baserade på ett stort antal tester som utförts av experter från olika konsumentrå tidningar och hemsidor. Den här produkten är med i vårt test av trådlösa högtalare. Visa alla butiker.


Extreme är även stänksäker och det går till och med att tvätta av den under rinnande vatten.

För att kunna bära med dig högtalaren medföljer en axelrem. JBL Extreme tål vatten, och har även skydd för en del torra partiklar, så du kan tryggt ha med den på stranden. JBL har ett brett sortiment av bärbara högtalare , som den batteristarka JBL Charge, den färgstarka JBL Pulse, den volymstarka JBL Boombox, och så den mer rimligt prissatta JBL Flip.


Vi var nöjda med förra årets modell, men JBL har gjort ett flertal förändringar, så vi får närma oss JBL Flip som en helt ny högtalare. Man skulle kunna säga att den generationen JBL - högtalare saknade en del i balansen mellan energin i mellanregistret och i diskanten. Lyckligtvis är det bara designen på LClassic som påminner om mina gamla JBL - högtalare. De har samma vita basmembran med basporten ovanför, och en 1-tums diskant.


Sedan upphör likheterna. Dessa retrohögtalare har ett tydligt och precist ljud. JBL :s högtalare går att ansluta via wifi eller bluetooth. En Aux-ingång finns också tillgänglig.


JBL :s Flip är en enkel sak med endast Bluetooth-uppspelning och blygsamma funktioner, men om du vill ha en robust, fantastiskt bärbar högtalare och kan offra röststyrning eller handsfree-samtalsfunktioner blir du inte besviken. Portabla högtalare med bättre ljud. I detta test har vi tagit in något större modeller. Fortfarande portabla och i många fall även väderbeständiga, men de väger något mer och tar mer plats än de riktigt små högtalarna.


Vi testar några de mest populära högtalarsystemen på marknaden.

En guide för dig som är redo att ta första steget för att fylla hemmets alla rum med välljudande toner eller för dig som vill komplettera ditt redan befintliga system. Garanterar att du får din produkt. Annars får du pengarna tillbaka.


Jämför pris på badrum. Se vårt urval av Högtalare. I likhet med många högtalarmodeller från JBL så är Go helt vattentät. Den har en inbyggd mikrofon och en AUX-ingång. Batteritiden är inte den bästa, bara fem timmar, men det duger för en tur till parken eller stranden.


Detta är dock ingen bluetooth- högtalare med radio. JBL Go får medelhöga betyg av Cnet. Högtalaren fungerar med andra ord även om du rycker ur kontakten och tar högtalaren med dig. Det är också formatet väl anpassat för. JBL Clip är en unik, ultrabärbar, superrobust och vattentät Bluetooth-högtalare som fått bäst i test som resehögtalare av oss för dess smidiga format.


Ljudet denna lilla högtalare levererar är likväl riktigt bra och kombinationen mellan modellens smidighet och ljudkvalité har gjort Flip till en storsäljare världen över. JBL Flip är en till storleken mindre bluetooth högtalare med en vikt på bara 0. JBL ger dig hörlurar, bärbara och trådlösa Bluetooth- högtalare , soundbars och partyhögtalare. De har blivit väldigt populära den senaste tiden, och bland de yngre generationerna har man börjat ersätta den traditionella stereoanläggningen allt oftare med denna typ av trådlöst ljudsystem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...