fredag 20 mars 2020

Jordad sladd

Jordad sladd

Handla enkelt och tryggt hos oss. Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser. Brett sortiment, kända varumärken. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på ditt Biltemavaruhus inom timmar. Anslutningskabel med monterad stickkontakt.


Sladd med jordad stickpropp. På BAUHAUS finns många olika skarvsladdar. Skarvsladden är en perfekt produkt då du behöver underlätta ditt arbete eller trivsel samt att göra det mer tillgängligt.


Treledade textilsladdar (sladdar i sladden) i en rad färger. De allra flesta färgerna finns att få tag på och leveranstiden för beställningsvaror är ca veckor. Om sladden har gått av eller om isoleringen har skadats får du inte laga den. Däremot kan du kapa av den trasiga delen.


Du får bara ersätta sladd , stickpropp och skarvuttag med samma slags materiel som tidigare. Behöver du byta stickpropp på lampor av annat slag eller på hushållsapparater, ska de lämnas in till en fackman för. Hos oss hittar du olika typer av kablar och grenuttag för alla ändamål. Investera i ett förråd av flera skarvsladdar för både inomhus och utomhusbruk. Skapa en enklare och roligare vardag eller fest genom att vara förberedd på alla elbehov.


Alla våra sladdar och grenuttag är jordade för ett säkert elanvändande. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Flexrör, kabelvinda, sladd och mycket annat finner du i denna kategori.


Jordad sladd

Oavsett vad för slags installationsel du behöver kan vi hjälpa till med kvalitetsprodukter och goda råd. Vårt sortiment inkluderar EXQ LIGHT, ACEFLEX RV-K, EXLQ PLUS, SKK, SKX, TP90. Här hittar du olika tillbehör till din belysning. Bland annat lamppropp, lampsockeladapter, lampsladd och komplett lamphållare med sladd. Vill du hänga flera lampor i grupp, då kan du köpa vår takkåpa eller vårt upphänge med flera uttag.


Köp Ström 230V online på kjell. Verktyg till bra priser. IP-klass 4 för utomhusbruk. Dessutom är sladden för kort så den behöver förlängas. Jordad kabel i gummi.


Jordad sladd

Kan jag klippa av sladden till lampan och skarva ihop den med en sladd med dcl-stickpropp(för att båda förlänga och få rätt stickpropp)? Om lampan är ojorda måste även sladden jag skarvar den vara det, eller går det att skarva med en jordad sladd ? Ska du exempelvis sätta in jordade eluttag i ett rum där det tidigare funnits ojordade så måste bytet utföras av en behörig elektriker. För att byta till jordade uttag så måste man dra ny, jordad el från den befintliga elcentralen.


Du får alltså inte byta uttag från ojordat till jordat på egen hand. I dag sätts alltid jordade uttag upp vid nyinstallation och ombyggnad. Ojordade apparater ska ha dubbel isolering och vara försedda med en platt kontakt.


Om du hellre vill ha en tygklädd lampsladd som drar blickarna till sig ska du absolut kika närmare på våra mer färgstarka textilkablar – eller satsa på en flätad sladd i läcker läderlook. Hos oss kan du handla jordad textilkabel på metervara, se bara till att mäta ordentligt i förväg så att du får precis den längd du behöver. FRT-01A- jordad _1m.


Lagerstatus I lager Info. Textilkabel multi, jordad. Multi tygkabel med jordkabel från Frinab Industri för din design. Köp Förlängningskablar online på kjell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...