fredag 27 mars 2020

Jorda sig

Shoppa bland över 7varumärken. Luxplus är en medlemsklubb online. Välj från vårt stora utbud. Köp herrparfym med rabatt. Handla ditt favoritbrand billigt.

Ingen bindningstid. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans.


Detta gör också att vi går från att ha varit positivt laddade till att inte ha någon elektrisk laddning alls, vilket är det normala för oss. Det absolut mest effektiva sättet att jorda sig är att gå barfota ute på marken.

Det skall inte vara någonting emellan i form av skor, strumpor eller golv eller något annat underlag, inte på asfalt, det är inte ett naturligt underlag och hindrar kontakten med jorden, utan bara fötter direkt på marken. Precis som människan gjort i alla tider. Att bada i hav och sjöar är ett annat bra sätt att jorda sig.


Jorden under oss är en obegränsad källa till läkande energi i form av fria elektroner. Aldrig bra att jorda sig själv utan en impedans på någon Mohm mellan. Jorda dammsugarens rör istället. I praktiken så är det ju dammsugarens rör som blir jordat då kabeln ligger mot metallröret fastklämd med hjälp av min hand.


Detta gör att vi mår dåligt, förr eller senare. Att vara jordad är detsamma som att vara närvarande och balanserad. Att jorda sig I dagens stressade samhälle så är de allra flesta av oss inte jordade. Vi är helt enkelt för mycket uppe (energimässigt) i huvudet vilket gör att vi tappar kontakten med vårt Sanna Jag och vår inre känsla.


Banverket inriktade först arbetet på att jorda de strömförande ledningarna så att passagerarna i de strandsatta tågen kan lämna dem. Det kan översättas till att grunda eller jorda sig. Vi måste jorda oss och försöka vara närvarande i våra kroppar.


Se därför till att jorda dig innan du öppnar förpackningen.

Tecken på att man är ojordad kan vara att man känner sig ofokusera frånvarande, trött och orkeslös och överstimulerad och yr. För att jorda sig kan man använda sig av stenar och kristaller med jordande egenskaper, och det är ofta stenar i mörka färger som har förbindelse med vårt rotchakra och fysiska kropp. Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Idag funderar jag på detta med vikten av att vara “ jordad ”! Vi “flyger iväg” i tankarna och är inte här och nu!


Många undrar över vad “ att jorda sig ” betyder och hur man går tillväga när man jordar sig. Det handlar alltså om Mindfulness, att vara närvarande i nuet, i oss själva och känna sig trygg och balanserad. Hur jordar jag mig?


Framförallt inte när du gjort det till en vana. Då räcker det oftast med någon minut. Det spelar ingen roll var du är eller om du sitter eller står. Så här jordar du dig, tre olika sätt!


Vad innebär det egentligen och hur gör man? När jag ska installera komponenter räcker det att jag använder ESD-armbandet från Inet och fäster det på någon del inuti i chas. Jag har ett SilverStone FT02. Kolla in SweClockers Mellandagsrea-portal.


Forum Datorer och system Stationära datorer Support och övrigt Tråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...