måndag 2 mars 2020

Kabeldon mätarskåp

Fördelningscentraler för utomhusbruk. Kabelskåp från Kabeldon. Strömtrafomätning, direktmätning eller enbart fördelning. Mätarskåp i plåt för infällt montage.


Kabeldon mätarskåp

Bottenlådan är försedd med utbrytningar för in- och utgående kablar. SDC-serien lämpar sig för elfördelningar som serviscentraler, kraftfördelningar inom industri, byggcentraler eller som reservkraftinmatning. Våra mätarskåp tillverkas i mm aluminiumplåt och varmförzinkad plåt, vilket ger stadiga och gedigna produkter.


En annan fördel är ingen risk för fukt i fastighetens vägg eller utebliven väggisolering då skåpet står fritt på mark. Lågbyggt, grönlackerat förmonterat markmätarskåp för direktmätning. Kapslingen har integrerat fundament för uppställning på golv inomhus eller i mark utomhus. Ingående komponenter: mätartavla för A, anslutningsklämmor för anslutning av serviskabel och. Skåpen är tillverkade i plåt, typ magnelis och lackerade i stryktålig hammarlack, vilket ger ett väldigt bra korrosionsskydd.


Här finns högkvalitativa kabeldon och anslutningsdon för varje tänkbar funktion och situation – från praktiska skarvsladdar, stickproppar, grenuttag och reseadaptrar till IP-klassade skarvkablar, kabelvindor, portabla jordfelsbrytare, bastanta CEE-don och kompletta byggplatscentraler. Förmonterat mätarskåp, med direktmätning i två varianter CDCS LP för A och CDCS LP för A. Dubbelmätarskåp Vi rekommenderar ett fasadmätarskåp per fastighet. Voltimum - Voltimum är en portal med verktyg. Samtidigt uppfyller de dagens krav på lång livslängd med bibehållen säkerhet samt låga drifts- och underhållskostnader.


KABELSKÅP KKABELDON SDC 698. Inkluderade artiklar (4) Produktkoder. Sveriges ledande el-teknikgrossist. GAROs centralsystem – GCS. Antalet av varje ingående artikel kan skilja sig från antalet på bilden.


Handla allt du behöver hos Säkringar, centraler, laddstationer, skåp. Var får man tag i ett färdigt mätarskåp för trafomätning? Alltså lågspänningsanläggning över 63A. Kablarna skall komma in ifrån vänster sida på skåpet. Dammtät plåtkapsling.


Jag vill ha en färdig produkt, ingen byggsats. Jag köpte nyss ett mätarskåp för strömtrafomätning. De där vanliga fasadmätarskåpen blev jag inte klok på. Så det blev ett markskåp.


Ser ut som ett vanligt markskåp fast med en extra våning. Levereras komplett med kabelskor. Oisolerat anslutningsdon. Används tillsammans med ej beröringsskyddade skenor för 5-25mm².


Eldon Holding Aktiebolag - På allabolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...