måndag 2 mars 2020

Stereo i båt

Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter av båtutstyr. Finn alt du trenger til båten her. Marinstereo är som en helt vanlig bilstereo, men är en stereo till båt speciellt tillverkad för att tåla fukt, UV-strålning och andra utmaningar ett sjölag har att bjuda på. En marinstereo är oftast fylld med bra funktioner som Bluetooth, AUX, USB, färgdisplay, förvalsknappar, EQ, tydligt volymvrede och lågnivåutgångar.


Njut av upplevelsen ute på sjön med förstklassiga musikanläggningar för båten. Klart ljud i kombination med stänk-, salt- och vattentålig teknik.

Marinstereo - Stereopaket och separata högtalare samt radio och antenner för det perfekta ljudet ombord på din båt! Vare sig du vill lyssna på sjörapporten eller din favoritmusik ombord har vi lösningen. Hos oss finner du en mängd olika stereopaket anpassade för den lite tuffare, marina miljön, från den kompakta lilla marinstereon för daycruisern. Vi monterar ljudsystem i båtar.


Ring oss för en offert på din båtstereo. Fusion marinstereo är ledande tillverkare av underhållningssystem till fritidsbåtar. Att kunna lägga oss och mysa framför en film i ruffen efter en lång och hård dag på sjön är en belöning som vi moderna sjöbjörnar kan unna oss till skillnad från våra förfäder och en god anledning att säga emot det gamla talesättet ”Det var bättre förr”. Hej, Använder du båten i salt- eller sötvatten?


Har själv båt i sötvatten och då är korrosionsrisken lite mindre.

En enklare stereo från Biltema bör fungera bra, de har även marinhögtalare. Jag hade deras marinhögtalare i min gamla båt och det funka OK. Men jag använde bara stereon när jag låg still med motorn avslagen. Tar emot analog och digital tv, FM och DAB.


Vad ska jag ha för båt till vattenskidorna? Bästa miljonbåten för barnfamiljen? Vad är min utombordare värd? Här finns mycket att prata om!


De monterar allt från enklare ljudsystem i båtar till mer avancerade och påkostade ljudanläggningar. Backes Ljudbyggeri har flera års erfarenhet av att montera ljud i båtar. Kompakt stereo för marint bruk men som även kan nyttjas i badrum, garage eller på uteplatser. Välj mellan RDS-radio eller favoritmusik via USB och bluetooth.


Fyra högtalaranslutningar (4xW MOSFET) och minne för st. Stereo Active kommer inte att kunna mäta sig med en vrålande 250-hästare, men kan nog ta upp kampen med mindre motorer. Tanken med Stereo Active är att du ska kunna ta med den överallt.


Du får med ett fäste som du skruvar eller limmar i båten , på SUP-brädan eller i kajaken. Fusion introducerar en ny prisvärd vattentålig (IPX5) marinstereo, MS-RA55. Det är en kompakt enhet med funktioner och med en lågprofil som är vänder sig till mindre båtar.

Ett ljud av högsta kvalitet för de som tidigare saknat utrymme för en full funktionell modern marinstereo. Har en vän här ute på Ekerö som behöver hjälp med att koppla en stereo i sin båt. Han är engelsman och detta vill han ha hjälp med: Clarion head unit. Infinity reference component speakers for the front (tweeters and mids).


Elutrustning och elektriska komponenter till din båt hittar du på Biltema. Vi har det mesta inom båtel som du behöver när du ska installera elektrisk utrustning i båten. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Tema ”El i båtar ” El eller bensin i utombordaren – vilket är bäst? Motorstölderna fortsätter Lönsam satsning på marina i Västervik Höstens nya segelbåtar.


Provade båtar : Micore Xw63BR. Krönikörer: Lars Afzelius Maria Lannér. DessutoMedlemsnytta – SBU. Sätt att montera en stereo i en båt Nyckeln till att installera en stereo i en båt är att räkna med att enheten kommer att bli blöt.


En specialiserad marin stereo sannolikt kommer att ha någon form av vattenmotstånd inbyggt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...