fredag 3 april 2020

Jula kompressor stanley

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag! Norge, Finland och Danmark.


Hitta ditt närmaste varuhus. Köp Stanley hos Widforss. Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Kompressorer som passar både hem, verkstad och industri i olika storlekar och utförande. Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Kraftig, direktdriven och oljesmord kompressor komplett med tvättspruta, blåspistol, tvättpistol, färgspruta, mutterdragare och luftpåfyllare. Tvåcylindrig kompressor med kraftfull motor.


Effektivisera tryckluftsarbetet! Stanley - kompressorn är stark nog att tillfredsställa dina mindre tryckluftsbehov. Tystgående kompressor som är enkel att flytta och förvara. Den lättanvända maskinen ger nämligen ifrån sig ljud på endast 60db och kan därför användas inomhus utan att ljudnivån blir för hög. Med den permanentsmurte kompressoren OL2fra Stanley kan du blåse rent, pumpe og bruke mindre spikerpistoler uten å forstyrre omgivelsene like mye som kompressorer ellers.


Kraftig, direktedrevet og oljesmurt kompressor komplett utstyrt med vaskesprøyte, blåsepistol, vaskepistol, malingsprøyte, muttertrekker og luftpåfyller. Kompressorer fikser alt fra å fylle luft i dekkene til å drive store trykkluftmaskiner. Derfor har kompressoren en selvsagt plass i alle verksteder og større garasjer – og du finner en for deg hos Jula ! Stanley Kompressor hos PriceRunner SPARA pengar genom att jämföra priser på populära modeller Gör en bättre affär nu!


Jula kompressor stanley

Du hittar Stanley hos Widforss. Jämför pris byggvaror. Tosylindret kompressor med kraftig motor.


Jag har kört med biltemas minsta kompressor och har alla deras dyckert- och klammerpistoler och har inte haft något problem överhuvudtaget. Bärbar modell som har luftuttag med regulator. Oljefri kompressor från Stanley. Max Arbetstryck: bar.


Tankvolyliter. Mått förpackning: B x H. En batteridriven minikompressor kan pumpa däck, fotbollar och luftmadrasser, men ska du arbeta med tryckluftsverktyg krävs en verkstadskompressor med tillräcklig kapacitet för arbetsuppgiften. Uppfinningar och innovationer har alltid varit i centrum för allt vi gör.


Vi har testat små och smidiga kompressorer , som kan användas i verkstaden eller tas med där arbetet ska utföras. Se här vilken maskin som blev den stora testvinnaren. Jula säljer Stanleykompressorer, vissa av dessa är tillverkade av italienska.


Jula kompressor stanley

Har sålt min lilla 2hp abac kompressor , vill ha lite större kompressor. Det är samma som jula har med namnet Stanley och krigarn har väl en. Jag kör med en enkel elektrisk kompressor jag köpte på jula för sisådär. Har en Stanley som är identiskt med den. Denna kompressor passar perfekt för olika tryckluftsarbeten.


Vare sig du ska spika, fylla på däck eller måla passar denna kompressor för dina ändamål. Utrustad med två hjul och ett handtag för att enklare kunna flyttas runt. Men det funkar inte att driva den allafall! Den går långsammare och långsammare nästa direkt när jag startar. Jag köpte den för att ha något litet till dyckertpistolen och även för att pumpa bollar och luftmadrasser.


Jula kompressor stanley

Jag har även den större Stanley kompressorn från Jula (3-fas, 50l) ute i ett förråd vid carporten så den använder jag till renblåsning och däck. När det gäller den lilla Stanley :n så är jag helt nöjd än så länge. En professionell maskin som levererar 2liter per minut.


Detta är en kompressor som pumpar både däck och blåser rent men också passar till att driva spikpistoler eller färgsprutor. Med lättillgängliga och relativt billiga reservdelar är det en maskin som enkelt kan uppehållas även om det faktum att den är oljesmord gör den mer långlivad än många konkurrenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...