fredag 17 april 2020

Kärcher ångtvätt

Kärcher ångtvätt

Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Toppkvalitet till kanonpris.


Kärcher ångtvätt

Rengör alla typer av hårda ytor och dödar 9 av hushållsbakterierna. Mångsidiga tillbehör håller kakel, spishällar, spiskåpor samt små springor och fogar skinande rena. Avlägsnar även hårt sittande smuts. Den dödar 9 av hushållsbakterierna på alla typer av hårda ytor utan ansträngning. Perfekt för dig som är ute efter en snabb, giftfri och grundlig rengöring!


Effektiv rengöring på olika typer av ytor. Så snart du fyllt vattentanken och startat ångtvätten tar det ynka tre minuter för den att bli redo. Otroligt kort uppvärmningstid. Kärchers ångtvätt kan användas nästan överallt på golv och hårda ytor, perfekt för rengöring i kök, badrum etc.


Med en ångtvätt eller ångmopp kan du enkelt göra rent både golv och fönster. Köp fraktfritt direkt online eller beställ och hämta i din närmsta Lagershop. Detta innebär att man kan rengöra ytor och avlägsna 9 av alla bakterier i hushållet.


Se vårt stora utbud och våra låga priser på Kärcher-produkter. Delbetala i upp till månader. Se urval av Ångtvätt!


Kärcher ångtvätt

En ångtvätt är både miljövänlig, enkel att använda och otroligt effektiv. Denna kraftfulla ångtvätt är lämplig för lite mindre ytor gjort av hårt material som klinker och kakel. Mängden ånga är reglerbar för att passa olika typer av underlag och användningsområden - allt för att ge en djup, hygienisk och effektiv rengöring som även är utmärkt för att bekämpa bakterier. Beställ idag och få snabb leverans och fri frakt - vid köp över 7kr.


Dom beskriver den som en mångsidig ångtvätt som rengör utan kemikalier. Den första behållaren är inbyggd och rymmer liter. Den andra är avtagbar och rymmer liter. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men även kroppen.


Kärcher avråder från att använda rengöringsmedel. Den handhållna ångtvätten avlägsnar omedgörlig smuts och envisa kalkavlagringar och fettansamlingar. Utrustad med smarta funktioner och tillbehör för att skapa en hygieniskt ren inomhusmiljö utan kemikalier. Produktinformation.


Här hittar du ångtvätt och fönstertvätt från Kärcher. Denna funktionen förenar ånga med het vatten för att använda det vid ingrodd smuts. Du kan också justera ångtrycket med hjälp av regulatorn så ångtvättaren ska bedriva sitt arbete med stor försiktighet. Det är inte bara kläder som kan fräschas upp med vattenånga – du kan även ångtvätt soffa om det är dags för storstädning, eller när det märks att småbarn har varit framme. Kontrollera alltid att soffmaterialet verkligen tål hög värme, och dra jämna drag med ångtvätten över hela soffan.


Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.


Besök MediaMarkt idag! Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. Här har vi en textilvårdsmaskin med många användningsområden till exempelvis möbler, bilsäten, madrasser och golv. Stafylokocker och Enterococcus hirae. Du applicerar rengöringsmedlet under tryck så att det effektivt sugs upp tillsammans med smutsen.


Kärcher ångtvätt

Den har ett 2-tanksystem, en för rent vatten och en för smutsvatten. Munstycket för textil har en spray.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...