torsdag 2 april 2020

Kattlåda hög kant

Kattlåda hög kant

Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Gratis att använda! Hitta rätt produkt till rätt pris. Savic Aseo Jumbo Extra Large Litter Tray extra stor kattlåda med höga kanter minskar mängden kattsand utanför toalettlådan till den stora katten. Savic Cat Litter Tray toalett till utställningen, kattungen, på resan och i smådjursburen.


En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar. Kattoalett med hög kant Placera din kattlåda på ett lugnt ställe där katten inte blir störd av till exempel tvättmaskinen eller annat. Ha inte heller lådan i närheten av kattens matskål , då blir det både svårt att äta och gå på toaletten. En täckt kattlåda har ett omgivande tak. Höga kanter förhindrar strö från att skräpa ner utanför lå dan, och hndrar lukter att sprida sig i huset.


Olika typer av täckt kattlåda. Det finns två typer av täckt kattlåda: Standard rektangulär låda - ger en känsla av total anonymitet till din katt. Den extra stora kattlådan från Savic erbjuder tillräckligt med plats för hushåll med flera katter och stora kattraser. Den höga kanten bak och skyddskanten runt om lådan ser till att inget hamnar på golvet utanför lådan, även om katten står och kissar eller gräver intensivt.


Det håller omgivningen runt XXL-toaletten ren och ordentlig. Den är tillverkad av högkvalitativ och mycket stabil plast, och den moderna designen passar i alla rum eftersom den verkligen inte ser ut som en kattlåda. Den har en hög och vinklar kant runom vilket gör att kattsand inte lika lätt hamnar utanför. Modkat har ingången på taket.


Katter tycker om att gräva och kratta i sin låda så vi rekommenderar en hög kant eller tak. Det här är det mest ekonomiska alternativet till din katt. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter. Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda.


Kattlåda hög kant

Vissa katter tycker om en täckt kattlåda. Pris 2kr 1kr. Hörnkattlåda Enkel Rengöring. Savic Aseo XXL kattlåda med hög kant i överblick: Särskilt rymlig kattlåda.


Perfekt för stora kattraser eller hushåll med flera katter, kattfamiljer och kullar med kattungar. En högre bakkant och en speciellt formad skyddskant håller ströet i kattlådan och omgivningen ren och fräsch, passar för ståkissare. Du har därför inget behov av en kattsandsspade längre! Dessutom har kattlådan höga kanter för att förhindra att sand sprids utanför lådan.


Lift to Sift fungerar bäst med finkornig bentonitsand. Mått: 5x 3x 2cm. Lådan är en extra hög kant bak för att undvika att kattsanden sprätter ut när katten gräver i lådan.


Vissa recensioner säger att den passar extra bra för små katter men kommentarer från användare säger att den även passar bra till större katter. En praktisk kattlåda i plast med avtagbar kant så att den enkelt kan städas och sköljas ur. Den enklare, mjuka formen ser modern ut och det är till en början svårt att avgöra att det är en kattlåda det är frågan om. Den finns i färgerna cremevit, vit, och svart.


Kattlåda hög kant

Det finns lite olika rekommendationer, men det är viktigt att lagret inte blir för tunt, eftersom katten behöver kunna gräva. Kattlådan är ljusblå med en vit kant. Catit Hooded Cat Pan är vårt mest sålda kattlådehus.


Vid städning viks både luckan och halva taket upp så att rensningen underlättas och hela huven behöver inte knäppas loss. Finns även som Jumbo. Den klassiska kattlådan är en lätt och praktisk låda av plast med höga kanter.


Kattlåda hög kant

Vissa modeller har ett galler som läggs över ströet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...