måndag 13 april 2020

Kattlåda xxl

För särskilt stora kattraser: Jumbo- kattlåda med uppfällbar framsida för enklare och snabbare rengöring. Med aktivkolfilter. I kattlådan Savic Nestor Jumbo med XXL -mått har också stora kattraser nog med plats.


Ska du skaffa katt och behöver en ny kattlåda ? Eller är det kanske hög tid att byta ut den kattoalett du redan har?

Hos Granngården hittar du kattlådor som passar alla kissar, hem och toaletter. Vi har både stora lådor för de större kattraserna och mindre för kissen som vill ha det tätt och mysigt på sin toalett. Här hittar du kattlådor med och utan tak, stora kattoaletter till den stora katten samt små kattlådor till kattungar eller till kattutställningsburen. Kattlåda till din katt!


Modkat och Flip Litter box är två kundfavoriter! Vi har flera olika modeller på smarta spadar, bland annat den populära Litter Liftern. Att välja den bästa kattlådan kan verka som en lätt uppgift, men det kan bli ganska knepigt.

Det finns flera olika typer av kattlådor tillgängliga på marknaden, till exempel, kattlådor med öppet lock, kattlådor med täckt lock, självrengörande kattlådor, gömda kattlådor etc. Alla dessa har sina fördelar och nackdelar att överväga. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem. Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter.


Det finns huvudtyper av kattlådor, den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda. Vissa katter tycker om en täckt kattlåda. Här hittar du Trixie katthus med kattlåda i, Savic Hop in kattlådehus som är en r ymlig kattoalett med stor ingång ovanifrån, locket är perforerat och kan enkelt tas av, kattlådan är helt läckagesäker, enkel att rengöra, tillvekad i Europa, för stora katter. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Den är halkfri tack vare gummifötter samt har easy Click clips.


En grå mjuk matta att lägga utanför kattlådan som förhindrar spridning av kattsand och kattströ. Jämför pris på Husdjurstillbehör från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Bästa kattlådemattan i stor storlek! En rymlig och hög kattlåda med tak. Taket kan hållas helt stängt, öppnas till hälften eller tas bort helt, beroende på vad katten föredrar.


Hitta rätt produkt till ditt husdjur i vår enorma foderaffär.

Spana in våra dagliga erbjudanden och låga priser! Stor kattleksak XXL i mixade färger. Matta till kattlåda XXL. Din kattbutik online med intressanta kattillbehör och kattsaker!


Klöspelare Opal XXL är en av mycket robust klöspelare på hela 1cm! En pelare som din katt verkligen kan sträcka ut hela sin kropp på! Lämpar sig speciellt väl till större katter. Pelaren monteras ihop i mitten. Upptäck ett stort utbud djurtillbehör, möbler och djurleksaker till ditt husdjur – allt till bästa pris!


En kattlåda med kant är mycket nära det naturliga behovet hos din katt. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera Instruktion för montering av el-värmepatron i handdukstork. En riktigt bra kattlåda är en viktig sak för alla kattägare.


För en innekatt så är det naturligtvis ännu viktigare än för en utekatt men även om din katt mest är ute så är det nödvändigt att katten har en bra plats inomhus för att kunna göra sina behov även där. RHRQuality Flower XXL kullbox brun osynlig katttoalett 51Øx55cm Unik RHRQuality Flower XXL kullbox som inte ser ut som en kattlåda och kan placeras på ett tydligt sätt var som helst i huset. Du kan enkelt göra det som du vill ha det genom att placera en växt på den så att den knappast sticker ut i rummet.


Denna kattlåda har entré via ovansidan vilket är perfekt för katter som sprätter mycket och för djurägare som har både katt och hund (eller barn) så att kattlådans innehåll stannar kvar inuti lådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...