måndag 13 april 2020

Mekanisk domkraft biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Mekanisk domkraft biltema

Norge, Finland och Danmark. Hitta ditt närmaste varuhus. Stort utbud av domkrafter hos AJ Produkter. Snabba leveranser, beställ online idag! Här finns något för alla behov - Beställ online från AJ.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Mekanisk domkraft av saxmodell.


Lämplig för däckbyten och montering av snökedjor på mindre personbilar. I de fleste maskiner af denne type bruger du et håndtag til at justere på gevindstangen, og på den måde bevæger du løfteudstyrets bærende del. De mekaniske maskiner, du finder her hos Biltema , kan generelt løfte mellem tons og op til tons. Höglyftande med mekanisk snabblyft.


Handtaget är roterbart 360° vilket gör den lättare att arbeta med. Vridbar lyftsadel Ø mm. Höjd utan adapter: 145–44 med adapter: 238–5mm. Lägg till i inköpslistan.


Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Domkrafter – ett måste för garaget och verkstaden! Byt däck och meka med bilen med hjälp av starka domkrafter från Jula.


Billiga biltillbehör från proffs. Max lyftkapacitet: 3ton. Instruktion hur man höjer och sänker domkraften : För att reglera höjden på domkraften tar men tag i spaken (silverfärgad) och antingen ställa den i övre eller nedre läge. Bild visar spaken i övre läge och det är så spaken ska stå för. Vi hjälper dig jämföra pris på produkter och återförsäljare inom fordon.


Den här filmen är en guide bland olika dokmrafter, och hjälper dig att välja rätt domkraft. Välj mellan en som klarar ton, ton, ton eller ton. Vi har de som är lägre i modellen och de som har en extra stor fotpedal för enklare användning. En mekanisk domkraft drivs av en vev som lyfter bilen men det finns även hydrauliska garagedomkrafter där man pumpar upp ett tryck för att få tryckkraft och en elektrisk domkraft. Kontrollera att domkraften har korrekt lyfthöjd för just dina behov och när du ska köpa en domkraft ska du även kontrollera att den klarar den vikt som den ska lyfta.


Arbeta aldrig under eller runt ett fordon som endast står på en domkraft. Säkra alltid bilen med pallbockar när du har lyft den. Komplettera domkraften med en jack-pad för att minska risken för tryckskador eller en lyftbalk för att göra det möjligt att lyfta bilens hela sida samtidigt.


Sjunker domkraften utan läckage så kan det räcka att lufta den på svarta skruven till vänster i bild: 1. Hydraulisk domkraft gör det lätt att flytta runt bilen. Köp Lyftanordningar för verkstad snabbt och enkelt på nätet! Stort sortiment av domkraft till låga priser.


Byggvaruhuset på nätet som erbjuder hög kvalitet till superpriser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...