onsdag 15 april 2020

Mini displayport till displayport

Mini displayport till displayport

Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag! Vi har det du letar efter! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här hittar du skärmen du behöver!


Dags för ny bärbar dator? Kunskap och tillbehör till hemelektronik, med Nordens bredaste sortiment. Returnera, ångra ett köp? Passar exempelvis MacBook, iMac Intel och PowerBook 12”.


Stöd för upp till 7. Produkten har utgått Ersättningsprodukter, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Vill du se på film i 4K eller spela spel med 144Hz bilduppdatering så har du hittat helt rätt kabel. Den här unika kabeln ger en rad olika upplösningar vid höga hastigheter, ända upp till 4K. Adaptrarna kommer från varumärken som Deltaco, DeLOCK och J5create.


Mini displayport till displayport

Med dessa adaptrar kan du t. Här kan du ställa frågor du har om produkten. Förgyllda kontakter. Den konverterar också video och kan anslutas till alla HDMI-kompatibla enheter. Stort sortiment av tillbehör. Skal, headsets, wearables, m. Adaptern stöder signaler upp till 4K-upplösning, inklusive ljudsignaler, samt även HDCP.


Mini displayport 1. Få dina Displayport snabbt med billig leverans från Dustin. CRT, LCD-skärmar och projektorer anslutas. Guldpläterade kontakter. Displayport är en standard för digital bildsignal som utvecklas och används av flera kända datormärken som Apple, Dell och HP. Displayport har fördelar som långa kabellängder utan förluster, hög upplösning samt smidiga kablar och kontakter.


Detta tillsammans med en optimal bildkvalitet gör våra Displayport -kablar till ett säkert val. Precis som HDMI har blivit ersättaren till Scart, verkar det som att Displayport kommer att bli ersättaren till DVI. Här köper du prisvärda Displayportkablar från Deltaco. Displayport är den i dagsläget kraftfullaste anslutningen för datorskärmar och det som med fördel används ihop med moderna skärmar. Man gör så att säga sällan fel när man väljer att gå Displayport.


DisplayPort-kabel för anslutning av dator till monitor. Den optimala adaptern då man behöver maximal mångsidighet i sin mini displayport-adapter. Plugga in utan några svårigheter. Lätt att ta med sig i datorväskan, väger nästan ingenting. Kabeln kan användas i båda riktningarna och används till exempel mellan dator och bildskärm.


Den nyare Apple-skärmen Thunderbolt Display fungerar dock inte med denna adapter, för det behöver vi istället en thunderbolt till thunderbolt 2-adapter från Apple. Hör efter med adapterns tillverkare om den är kompatibel med din Mac-dator och bildskärmsmodell. Det här är rätt lösning för Apple LED Cinema Display. Du har ju alla anslutningar man kan tänka sig (enligt spec på komplett) Rapportera Redigera.


Det finns i princip inga HDMI-till-Displayport-omvandlare. Behovet är minimalt, närmast icke-existerande. Däremot finns det massvis av Displayport-till-HDMI-omvandlare, men också det är ganska hög kostnad ifall man behöver kliva över 3MHz.


Mini displayport till displayport

Men då är behovet främst till för att ansluta mot 4K-TV-apparater i Hz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...