tisdag 26 maj 2020

Modkat kattlåda

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Den medföljande specialdesignade kattsandspaden passar perfekt till lådan och har även en borste på sidan för att sopa ner eventuell sand från locket ner i lådan. ModKat kattlåda fyller alla dessa funktioner!

Den moderna designen passar i alla rum och modkaten gillas av de allra flesta katter! Den är tillverkad av kvalitativ, robust plast. Stilren kattlåda som dessutom är funktionell! Fraktri och snabb leverans. I paketet ingår st litter liner och st modkat scoop spade.


Modkat har sin öppning på taket. Kolla marknaden, priset varierar! Just nu endast 9kronor.

Vem säger att en kattlåda inte kan vara både snygg och funktiontionell, passa med din inredning och vara en bra toalett för din katt? Den ger lugn och ro till katten att uträtta sina behov ifred. Katten kan sprätta och gräva hur mycket som helst utan att det kommit ett uns av sand på golvet.


Kattlådan har en snygg och stilren design, den är enkel att göra ren och ger katten diskret egentid på toaletten. Den djupa lådan minskar risken för att kattsanden ska sprätta utanför. Mått 41x38x41cm, färg orange. Riktigt snygg och är i mycket fint skick, lite använd. Ingår: Begagnad liner (lajner).


Det går att beställa nya från ett flertal ställen på nätet. En kattlåda ger katten möjlighet att göra sin behov i fre hos Arken Zoo hittar du kattlådor med tak och kattlådor som är anpassade för kattungar. ScienceDirect - Studie på hur katter påverkas av tidigare använda kattlådor i hushåll med flera katter. NIH - Studie på om katter föredrar täckta eller öppna kattlådor.


Cornell Feline Health Center - Tips på vad du kan göra om katten gör ifrån sig utanför lådan. Ska du skaffa katt och behöver en ny kattlåda ? Eller är det kanske hög tid att byta ut den kattoalett du redan har? Hos Granngården hittar du kattlådor som passar alla kissar, hem och toaletter.


Vi har både stora lådor för de större kattraserna och mindre för kissen som vill ha det tätt och mysigt på sin toalett.

Innehåller annonslänk för Supercat. Han verkar rätt nöjd i lådan. Hamnar på precis rätt ställe när han hoppar upp. Visit the site to learn about, buy, and get support. När man ska utse kattlåda råder vi att man väljer en så stor kattlåda som möjligt, så att katten kan vända sig i den utan problem.


Det är en bra idé att ha en kattlåda mer än man har katter. Det finns huvudtyper av kattlådor , den ena är öppen, och den andra är täckt kattlåda. Vissa katter tycker om en täckt kattlåda. En täckt kattlåda har ett omgivande tak. Höga kanter förhindrar strö från att skräpa ner utanför lådan, och hndrar lukter att sprida sig i huset.


Olika typer av täckt kattlåda. Det finns två typer av täckt kattlåda : Standard rektangulär låda - ger en känsla av total anonymitet till din katt. Här får du en djupare kattlåda som förhindrar spridning av kattsanden över golvet. Dessutom har den ett praktiskt lock med hål.


När katten kommer upp ur lådan kommer smuts som har fastnat på tassarna att skrapas av på locket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...