torsdag 7 maj 2020

Nikon avståndsmätare test

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Hitta rätt produkt till rätt pris. I vårt stora utbud finner du avståndsmätare och mycket mer. Den är ergonomisk och sitter väldigt bra i handen. Alla Nikons avståndsmätare hittar du har.


Nikon avståndsmätare test

Se hela urvalet av Nikons svårslagna modeller av avståndsmätare med laser. Mätkapacitet: Presterar riktigt bra i alla tester men inte bäst i någon. Däremot är den överlägsen de andra i minusgrader och mätningen fungerar precis som vanligt.


Den är vattenavvisande, klarar mätningar upp till 5meter, samt bjuder på ett längre pupillavstånd för dig som bär glasögon. Oberoende test av avståndsmätare. Magasinet Gör Det Själv är 1procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter.


Vår testredaktör undersöker vad som finns på marknaden, och handplockar själv alla de maskiner som han testar. De som deltar utsätts för exakt samma hårda test , som du kan ta del av i denna artikeln. Ligger bra i såväl stora som små händer.


Som vi förväntar oss från Nikon är optiken skarp och displayen tydlig. Ensam av kikarna i testet som mäter i halvmeter, för den som behöver sådan noggrannhet. För veDe som letar efter en kikare med sportig och stryktålig design, som kan ge mått på decimeternivå och även kan ta hänsyn till höjdskillnad i mätningarna (vilket dock gör den otillåten på tävling).


Då jag har en lång erfarenhet av denna avståndsmätare blir det mestadels mina egna erfarenheter och tankar som ligger till grund för varför den utsågs till specialaren i detta test , men resten av gänget var verkligen imponerade av den! Svensk Golf har testat avståndsmätare för att du enklare ska hitta rätt i produktdjungeln. Här är marknadens bästa kikare. Välj vilken som är den perfekta kameran för dig – oavsett motiv kan du titta rätt modell här. Köp avståndsmätare här.


Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Oavsett om man befinner sig ute på jakt, på en välförtjänt golfrunda eller på ett annat sportevenemang, samt utför hantverksrelaterade jobb så kan en avståndsmätare komma väl till pass. Kända och rekommenderade tillverkare av avståndsmätare är Bushnell, Nikon , Zeiss, Vortex.


En avståndsmätare kan vara den prylen som gör skillnad mellan en bra träff eller ett långt eftersök, eller att du inte skjuter alls. En avståndsmätare är grymt värdefull vid jaktformer som ställer stora krav på skyttet och speciellt då om avstånden är långa. Den avståndsmätare som får sämst betyg är Milwaukee LDM 50.


Det är ju grundläggande att en mätare mäter rätt. Detta faktum överskuggar allt. Jag sätter en etta på den, säger Henrik. Alla avståndsmätare är dammskyddade och vattenstänk-täta (minst IP54). Nikon Z-kameror med dubbla kortfack ger ett snabbare och mer effektivt arbetsflöde.


Du kan enkelt ställa in kameran så att den sparar RAW-bilder på det ena kortet och JPEG-bilder på det andra. Nikon har snyggat till layouten lite, till det bättre. Alternativt kan du spara stillbilder på det ena kortet och filmer på det andra. Nikon Coolshot är speciellt tillverkad för att enbart mäta exakta avstånd till flaggan. Modellen passar golfspelaren som inte har större krav på sin golfkikare då den fokuserar på lätta avståndsmätningar.


Coolshot kan mäta upp till 5meter mellan kikaren och flaggan vilket överstiger den vanligaste räckvidden på 5meter. Frågan är om de lyckas lika bra med den nya varianten som är avsedd för Z-kamerorna? Nikon ZII är precis som Zen riktig multimaskin – fast bättre.


Testbilderna visar att det finns en stor potential för skarpa och rena bildfiler, men JPEG-bearbetningen lyckas inte dölja att 16–mm-zoomen inte är lika skarp vid alla bländare och brännvidder. Kameran har mycket bra bildkvalitet och autofokus som låser på motiv i snabb rörelse även i svagt ljus. I det samlade betyget ligger dock Canon 60D och Pentax K-bara en noslängd efter testvinnaren, bägge är mycket kompetenta digitala systemkameror.


TEST : Nikon ZBillig inträdesbiljett till fullformat Nikons billigaste Z-fullformatkamera är bäst i klassen på ett område, men har vissa brister och kostar för mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...