onsdag 6 maj 2020

Öljetter till presenning

Öljetter till presenning

Presenning till täckning i PE och PVC. Marknadens största utbud i hög kvalitet. Vattentät - Bästa köp! Bläddra online i vår produktkatalog! Beställ över telefon eller mail redan idag.


Blixtsnabb leverans. Superpris på Öljetter. Fri frakt över 2kr. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.


Använd öljetter till tyg, gardiner och presenningar. Med öljetter gör du förstärkta hål i olika typer av material, till exempel gardiner, draperier och andra tyger. Lite kraftigare öljetter fungerar även utmärkt till presenningar, båtkapell och liknande.


Öljetter till presenning

Hos oss hittar du öljetter i olika storlekar och de verktyg som behövs för att montera dem –. För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e. Passar håltagning öljett mm. Kraftig presenning som är idealisk för långtidsbruk och klarar av tuffa tag! Svetsfållad och utrustad med öljetter i hörnen och längs sidorna. Starka presenningar , stora presenningar , presenningar i olika färger och kvaliteter. Alla våra PVC- presenningar har superstarka svetsade öljetter.


Flera av presenningarna kan du anpassa till en egen storlek direkt inne på produkten. En presenning kan användas till en rad olika saker, såsom att täcka över vedhögar, trädgårdsmöbler, bilar, båtar, grillar, golv, gräsklippare och mycket mer. Du kan även använda den som ett droppskyd tält eller ett tillfälligt skydd från nederbörd. Vi har några specialare också, till exempel en smart formad presenning som skyddar motorcykeln eller mopeden när den inte används. Enormt sortiment, billigt.


Hemfint är byggvaruhuset på nätet som erbjuder högsta kvalitet till bra priser. Gratis frakt på allt. Allt från leksaker till barnen till verktyg som får din trädgård att blomstra.


Den lösa öljetten består av två delar som placeras på vardera sidan om presenningen och skruvas ihop. Vi har även presenningar av standardstorlekar i lager för snabb leverans. Som standard levereras presenningen med fållade kanter, svetsade öljetter och rep. Det går även att välja en svetsad bård runt om.


Öljetter till presenning

Oavsett vilken typ av presenning ni är i behov av, så får ni hos oss en produkt att lita på. Läs mer om dessa egenskaper genom att klicka på produkten. Polypropylen (PP) vilket medför till att PP-presenningen kan källsorteras bland brännbart. PRESENNING FÖR PRIVAT KUNDER En standard presenning tillverkas med svetsad fåll omkring och öljetter satta med en meters mellanrum. Märk ut var öljetterna ska sitta 2. Stansa hål eller klippa hål med sax.


Ett hål ska gärna vara Ø1-2mm mindre än öljettens hals. Trä in öljetten (med hals) på framsidan av presenningen i avsett hål 4. Vänd på duken och lägg öljetten (med hals) i mothållet 5. Trä på öljettbrickan på halsen, fixera 6. Vi har vita, gröna, blåa och gråa presenningar med öglor som gör att du enkelt kan spänna fast presenningen. Vi har flera vattenavstötande, kraftiga och tjocka presenningar som passar perfekt när du till exempel vill förvara trädgårdsmöbler över hösten och vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...