torsdag 28 maj 2020

Oscilloskop handhållet

Lättanvänt tack vare automatisk inställning, men det går även att ställa in helt manuellt. Snabbmeny för de enkla inställningarna och en utökad meny för de mer avancerade. Funktion för att mäta uteffekten på en förstärkare mellan och ohm.


Batteridrivet oscilloskop i fickformat. Lika praktiskt för service på fältet som på hobbybänken.

Instrumentet fungerar som oscilloskop, multimeter, logger, övertonsanalysator klarar även bus-analyser. MHz oscilloskop , multimeter, datalogger och trendplotter. Det använder den nya IntellaSet-tekniken för att göra vågformsmätningar. Det här instrumentet kan användas till att identifiera och logga svårupptäckta slumpmässiga händelser med hjälp av en så kallad Recorder Event Detect-funktion.


Ett handhållet oscilloskop med automatisk trigger. Den ställer in den vertikala spänningsaxeln, och den horisontella tidsaxeln automatiskt, så du behöver inte bekymra dig över att ratta dessa värden manuellt. Den är lätt att använda och lämpar sig väl för förbindelse -och diodtest.

Oscilloskopet gör det åt dig. Farnell erbjuder snabba anbu expediering samma dag, snabb leverans, omfattande förteckning, datablad och teknisk support. Se vårt breda utbud. MHZ - Hantek PP150. Fluke 123: 2-kanals MHz digitalt.


Mätinstrument till bra priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här. Beställ enkelt online! Till riktigt bra priser. Produkter i begränsat antal. Have A Question Or Comment? Check our stock now!


Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Med upp till isolerade kanaler. Våra varumärken är Chauvin-Arnoux, Metrix, Enerdis, Pyro-Côntrole och Multimetrix.

CA Mätsystem är ett dotterbolag för den nordiska marknaden. Velleman PCSU2USB- oscilloskop och funktionsgenerator. Antingen du är vänsterhänt, högerhänt, har stora eller små händer är PicoScope handhållna oscilloskop lätta , bekväma och smidiga att använda. It adopts many dedicated integrated circuits which allows for a simpler layout, low power consumption and a very small footprint. Handhållet oscilloskop från Metrix.


Letar du efter Digitala multimetrar och oscilloskop till låga priser online? DSO2handhållna digitala mini- oscilloskop är något varje verktygslåda måste ha. Dess 2-kanalers funktionalitet gör den till det ideala valet för de flesta projekten vare sig de är experimentella, underhåll eller om du ska bygga något. DSO2är liten, kompakt och otroligt stark för sin storlek då den är skyddad av ett slitstarkt skal med ett yttre av aluminiumlegering.


Funktioner: Det är ett fullständigt, praktiskt, kostnadseffektivt handhållet oscilloskop. M samplingsfrekvens i realti 1MHz analog bandbredd. Utöver alla funktioner i ett konventionellt handhållet oscilloskop har det lagt till en snabbknapp med en knapp på denna basis, så att du kan fånga vågformen så enkelt som en stationär dator.


Snabb vågform lagringsfunktion, kan lagra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...