torsdag 28 maj 2020

Samsung gxvi680sj test

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Garanterar att du får din produkt. Annars får du pengarna tillbaka. Jämför pris på badrum.

Hitta rätt produkt till rätt pris. Få ett bra pris, jämför innan köp. Men Viasat har både satellittmottaker og en UHD-kanal.


Viasat har lanceret en Ultra HD kanal, og det kræver naturligvis også en ny tv-boks. Kanalen släpps i höst och kommer att innehålla utvalda livesändingar från Viasats sporträttigheter från bland annat Champions League, La Liga och Serie A. Det første som slår oss er hvor mye mindre den nye dekoderen har blitt. Viasat Ultra HD kommer även att i sommar sända OS i Rio i 4K Ultra HD.


Sammenlignet med dagens modell, som også er levert av Samsung, er den nye modellen langt mindre i alle retninger.

Samtidig har det den blitt noe tøffere å se på, med blant annet et mønster som imiterer børstet, mørk aluminium på toppen og sidene. Men det aller mest spennende finner vi dog under panseret på denne nykommeren. Den nye dekoderen har nemlig, som den første på det norske markedet, et brikkesett som kan servere deg 4K UHD-oppløsning med inntil bilder per sekund.


Den har også kapasitet til å takle oppløsningen kombinert med HDR-funksjon. Dekoderen har GB med arbeidsminne, samt GB intern lagringsplass til blant annet applikasjoner og programvare. Ergo kommer den uten en egen harddisk for opptak, men fortvil ikke av den grunn.


Se hela listan på tek. Selv om den nye boksen en enkel zapper ut av esken, kan du tilføye en dedikert, ekstern harddisk, og vips så er boksen blitt til en PVR med opptaksfunksjoner. Dette er en løsning vi blant annet har sett at Canal Digital har tatt i bruk på sin nye boks, og generelt syns vi dette er en smart løsning. På denne måten slipper du å tenke på hvilken modell du skal bestille deg, og kun fokusere på om du trenger opptakskapasitet eller ei. Disken er på 5GB og sitter montert i et slags kabinett som har de samme målene som selve dekoderen (foruten i høyden).


Det eneste du trenger å gjøre er å koble disken til dekoderen ved hjelp av en USB 3. Dermed ser de to enhetene ut som de hører sammen. Som operativsystemer kjører denne nye dekoderen Linux, mens sikkerhetsløsningen er levert av C. Vi fikk mulighet til å prøvekjøre den nye Samsung-dekoderen. Og noe av det første vi merker oss er hvor mye raskere denne er kontra dagens variant.


Selve dekoderen bruker under sekunder på å være klar til dyst fra å være helt avslått, og i tillegg er kanalskiftene raskere.

Når du skifter kanaler biter vi oss merke i at det fortsatt tar bitte litt tid før selve bildet er ferdig tunet inn, men en positiv funksjon er at informasjonsboksen for kanalen du har valgt er der momentant. Da kan du fint bla deg raskt i kanalene uten å måtte se selve bildet. Samtidig har selve brukergrensesnittet fått en oppussing, hvor blant annet grafikken nå er mer gjennomsiktig enn tidligere. Det følger også med en fjernkontroll som kanskje ikke er den aller sprekeste å se på, men som byr på god respons i tastetrykkene. Dekoderen har ikke en egen skjerm som vises kanalinformasjon eller lignende, men den har noen dioder som viser deg at du for eksempel har slått på dekoderen – og at den jobber med å slå s. At Viasat nå lanserer en 4K-klar dekoder er både vel og bra, men hva med innholdet?


Her er selskapet allerede godt i gang med prosedyrene, og til høsten starter de sin egen UHD-kanal. Denne kanalen vil fokusere i førsteomgang på sport, og da for eksempel å sende innhold fra Champions League og andre evenementer de har rettigheter på. Hvor mye sendetid det blir på denne kanalen i starten er ikke avgjort, men vi forespeiles at det vil komme nytt innhold ukentlig. På skjermen vises det en film med Leonardo DiCaprio, og vi kan med en gang se at skarpheten er meget bra.


Samtidig er fargene gode, og alt tyder på at signalet som blir sendt fra satellitten ikke er blant de aller hardeste komprimerte. Skulle det bli litt i minste laget med innhol ligger allerede Astra ute med en testkanal på Sirius-satellitten som alle kan se på. Har du dermed en ID-TV som kan ta i mot signalene, skal du i prinsippet kunne koble signalet rett til skjermen og finne kanalen.


Ellers er et annet alternativ å vente på selve dekoderen, som forøvrig kommer for salg i slutten av måneden. Som nevnt kan du velge om du ønsker deg opptaksfunksjon eller ei. Også her uten avtaleperiode. Skulle du ombestemme deg etter hvert, og ønske deg opptaksfunkson, vil den dedikerte, eksterne harddisken koste deg 9kroner. Den här digitalboxen ger dig tillgång till all tänkbar TV-underhållning!


Förutom vanlig TV får du tillgång till Viaplay när du kopplar boxen till bredbandet. Den koreanska tillverkaren har ett överväldigande antal TV-modeller på den svenska marknaden, med nästan (!) olika varianter från budget- till lyxklassen. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.


Besök MediaMarkt idag! Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Passa på, beställ online idag!


Minns du de vikbara telefonerna från förr kan jag direkt påpeka att de just eftersom de är vikta blir klumpigare. Galaxy Z Flip är millimeter tjock ihopvikt och har du ett skyddande fodral på, vilket är att rekommendera, så blir den så klart ännu klumpigare. Den har god energiklassning, bra värden på SCOP och SEER, det är en tyst luftvärmepump och det ingår dessutom stöd för styrning via mobilapp. Vi har testat ett urval av marknadens populäraste modeller och bedömt en rad egenskaper men fokuserat på ljudkvalitet samt detaljrikedom i olika register. Mycket automatik, mindre manuellt När det gäller andra bild- och ljudinställningar är det inte lika detaljrikt med kontroller som hos en del konkurrenter, men letar du runt lite kan du få kontroll på en del.


Vi skulle rekommendera att du ställer ner skärpan en aning, speciellt om du skalar upp riktigt lågupplöst video. Samsung QE55Q80T har diskret stil även på baksidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...