fredag 29 maj 2020

Samsung qi trådlös laddare

Samsung qi trådlös laddare

Fri frakt och leverans nästa dag. Vid beställninng innan kl 17. Stort utbud och de bästa priserna. Alltid Nöjda Kunder. Nordens största varuhus.


Samsung qi trådlös laddare

Enormt utbud av mobiltelefon från välkända varumärken! Laddhållaren kommer med en LED-indikator som visar nör din enhet är fulladdad och fläkt för att förhindra överhettning. W, Qi-kompatibla enheter kan laddas med 5W. Det billigaste priset. Belkins trådlösa Qi-laddare W är designad att ge snabb och effektiv trådlös laddning till din mobiltelefon.


Perfekt för dig som vill ha det allra senaste och undvika kabeltrassel i hemmet. Med en trådlös laddare - fristående, i laddstation eller för installation - lägger du bara din telefon på laddaren och laddning börjar automatiskt! Smidigt och enkelt! Låg självrisk, endast 5kr per skadetillfälle.


Inget åldersavdrag. Ladda din mobil utan krångel med kablar. Kom ihåg att kontrollera att din mobil har stöd för trådlös laddning. Först och främst är trådlösa laddare , även kallad Qi - laddare , framtiden när det kommer till trådlös laddning.


Orsaken är att du kan ladda flera enheter samtidigt. Mobilladdare till din mobil! Vi har ett stort urval av mobilladdare till din mobiltelefon. Snabbladda telefonen eller ladda i bilen.


Samsung qi trådlös laddare

Slipp kablar med trådlös mobilladdare! Med Qi - laddare laddas mobil på laddningsplatta. Produktinformation. Att ladda trådlöst via Qi-teknik fungerar alltså ihop med alla telefoner som stödjer standarden, med alla laddare – oavsett märke eller modell. En trådlös laddare behöver inte bara vara praktisk, den kan vara riktigt snygg också.


Trådlös Qi laddare - snabbladdare till. Den här laddaren från Baseus har en liten svampformad lampa som lyser upp i tillvaron. Fördelarna är många med trådlösa laddare. Testpaneler testade att ladda både iOS-enheter och Android-enheter på denna trådlösa laddare och det visade sig att den ofta laddade snabbare än vad dyrare, likvärdiga produkter kunde.


Upp till lägre pris hos oss! Nu har vi Club Days och rabatt på Surfplattor. Besök MediaMarkt idag! Din mobil repareras av Samsung auktoriserade servicecenters och endast med originaldelar.


Användarvänlig LED-funktion: LED-indikatorer visar respektive laddningsstatus på båda laddarna. För Qi-certifierade mobiltelefoner finns det inget smidigare än en helt trådlös mobilladdare. Du slipper krångel med kablar, utan kan istället bara lägga mobilen på laddningsplattan. Hitta rätt mobilskal för din Apple, Huawei, Samsung och Sony mobil. Tillverkarna har dessutom lyckats enas om att använda den trådlösa laddningsstandarden Qi – en teknik som nu finns med i de flesta större mobiltillverkares toppmodellerna.


Köp Samsung Galaxy Sladdare online på Teknikdelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...