torsdag 25 juni 2020

Pizzeria amigo viksjö

Jämför pris på kök. Hitta rätt produkt till rätt pris. Vi hälsar er varmt välkomna till en underbar smakupplevelse här på Amigo ’s Restaurang!


Kvalité och service står i fokus för oss. Vi är stolta över den höga nivån på hänvisningar vi får och vi tror att detta talar för vår professionalism och vårt goda rykte! Regnbågen salami, ägg, paprika, oliver 3. Pizzabutik Amigo i Arvika!


Hos oss väljer du mellan över olika pizzor och vi har både barnpizza och familjepizza. Branden totalförstörde pizzerian. Dagen efter branden kunde man höra en telefon ringa innif. Här hittar du allt från pizza , kebab och sallader till pasta och grill för avhämtning och servering. Onlinepizza är nu foodora!


Totalt 5pizzerior, faktiskt. Se betyg, recensioner och bilder. Amigo lunchpaket kr : Gör ett besök hos oss! Vi har öppet: Vi serverar pizza och kebab men även sallader och självklart går våra pizzor att få som både familjepizza och barnpizza.


På vår pizzeria i Arvika får du snabb och trevlig service. Serveras måndag – fredag kl. Sallad och dricka ingår i priset. Hos oss kan du välja allt från pizza , Kebab, falafel och sallader.


Måndag - Fredag kl 11. Metro Sweden - issuu. Känn dig hemma på Nässjös bästa pizzeria.


Här erbjuder vi mat till mycket hög standar använder oss av utav marknadens bästa råvaror och bakar våra pizzor med kärlek. Vi finns på centralgatan i Nässjö, lite utanför stan men ändå nära. Välkommen in till oss! Viksjö Centrum är ditt mysiga närcentrum som erbjuder personlig service i flera småbutiker.


Vi har det du behöver för din vardag, nära och enkelt. Mitt i Sverige i Västernorrlands län, i den sydvästra delen av Ångermanlan ligger Viksjö. Fem mil norr om Sundsvall och fyra mil väster om residensstaden Härnösand. Viksjö ligger i Härnösands Kommuns mest avlägsna delar. PIZZA 70:- FAMILJEPIZZA 130:- I alla pizzor ingår tomat och ost.


BARNPIZZOR: kr under ordinarie pris. EXTRA PÅLÄGG: kyckling. Dryck, salla smör och bröd ingår. VI HAR FULLSTÄNDIGA. Samtliga pizzor kan tillagas glutenfria.


Klicka här för att komma till menyn. Beställning via Foodora? Med Pommes Och Persiljesmör. Om Wild Chili Viksjö.


Wild Chilis koncept bygger på att erbjuda bra mat och dryck i en väldesignad och avslappnad miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...