fredag 10 juli 2020

Remskiva 25mm axel

Handla tryggt till lägsta pris! Användningsområde För montering i remskivor och kedjehjul. Passar cylindriska axlar från 10mm-25mm. Med eller utan krysskil.


Remskiva 25mm axel

Lämplig för traktor och åkklippare. Taper-lock (konisk klämbussning) Konisk klämbussning för remskivor bl. Det finns ett tiotal modeller på själva bussningen beroende på storleken på skivan den skall sitta i, samt ett 50-tal olika axeldiametrar.


För enkel montering av remskivor, kedjehjul, drev och maskinelement med konisk låsning. Gräsklippare,Snöslunga Briggs,Honda GX Mfl. Remskiva 25mm från alla köp sälj marknader i Sverige. Centrifugalkoppling med dubbelspårig remskiva.


Vi har axlar med brytbult, smatterkoppling eller frihjul,. Bussning spa remskiva 25mm = tum? Denna remskiva värms upp med t ex gasolbrännare och pressas sedan på generatoraxeln. Kilremskiva Spb31 4spår. Vi är tillverkare av Färskvattenkylningar, Vakuumventiler och andra smarta artiklar som förenklar ditt båtägande.


Vi är också stolta grossister och återförsäljare av flertalet marknadsledande produkter i branschen. Dubbel remskiva som passar på generator. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. SÄLJES I DECIMETER! Vill du beställa fler längder av samma vara skriv en notis i kommentarsfältet när du kommit till kassan. Härdad axel : Ythärdad. Finns blå i lager just nu.


Används i huvudsak som del i linjärlager tillsammans med kulbussning. Vevaxel med orginalkvalitet. Verktygsidé: För alla dina professionella verktyg. Passande 1(254mm) axel med krysskil. Ytterdiameter Kopplingstrumma:130mm.


Diameter på remskivorna:102mm. Bultsats för TCM-backslag. Fri frakt vid köp över 5kr. Klämmkoppling – Bullflex. Alltid snabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser.


Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud. Låses med insexskruv på axeln. REMSKIVA,MEAXEL,KPL. Leverans: Artikel går att beställa genom att klicka köp. Lägg till i favoritlistan.


Vi säljer kvalitets produkter till låga priser! Denna webbplats använder cookies för att uppnå en funktionell sida och för att komma ihåg och förbättra din användarupplevelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...