torsdag 9 juli 2020

Therese lindgren youtube

Therese lindgren youtube

Enjoy the videos and music you love, upload original. Therése Lindgren tar en paus från , det meddelar hon på Instagram. Anledningen är att hon blivit riktigt sjuk.


Jag har aldrig haft så ont”, skriver hon i ett inlägg på Instagram. Nu tar hon en paus på grund av sina svåra magproblem. SvD Junior var med när rn satte ett Guinnessrekord.


Therese Lindgren är en av Sveriges största -stjärnor. Nu avslöjar influencern exakt vad hon tjänar – och hemligheten till pengasuccén. I hennes första bok Ibland mår jag inte så bra skriver hon mer om sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Therése har länge brunnit för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa och har skrivit två böcker på ämnet. Hon kände att hon saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter på marknaden, något som även länge efterfrågats av hennes följare.


Therese lindgren youtube

Therese hyllades tidigare i vår för sin gråtvideo där hon berättade om uppbrottet från sin ex-fästman. Under sin sjukskrivning var det enda hon orkade med att kolla på makeup-tutorials på. Hon startade snart en egen kanal, som växte.


View the daily analytics of therese lindgren and track progress charts, view future predictions, related channels, and track realtime live sub counts. Hon kör en ”veganuari-månad” på Instagram där hon. Bolaget visar en nettoomsättning på 1miljoner kronor och miljoner i ”övriga rörelseintäkter”. , där skönhetstips mixades med personliga berättelser om sin ångest och frågor om djurens rätt och veganism. Jag skäms över att sådana saker som för de allra, allra flesta är jättenaturliga är läskiga och obehagliga för mig. Så läskiga att jag.


I en ärlig video berättar profilen att hon mår dåligt och att hennes panikattacker har börjat komma tillbaka. Sveriges främsta -stjärnor prisades på Guldtuben-galan ikväll. Gå med för att skapa kontakt ThereseLindgren AB.


Stockholms universitet. Men bland de hängivna fansen och följarna, finns också människor som inte sprider lika mycket kärlek. Therése och hennes följare är bland annat djurrätt, veganism, skönhet och psykisk ohälsa.


Therese lindgren youtube

Följs av miljonpublik på Instagram och och är medlem i Mensa. Pratar om sin panikångest och kontrollbehov. När sommarpratarna i Pblev offentliga visade det sig att Therése är en av dem. Jag genomgår just nu en rad olika provtagningar, berättar rn för Hänt. I en intervju i podcaster We are Influencers berättar Therese att hon började sälja annonser och tjäna pengar på sin -kanal redan när hon bara hade femtusen visningar i veckan.


Therese sa upp sig från sitt jobb för drygt ett år sedan, men har kunnat leva på pengarna från sin -kanal längre än så. Hon har släppt två böcker, varit med i tv-soffor, poddar. Redan från början investerade hon i utrustning för att kunna göra proffsigare videoklipp, som studioupplysning och redigeringsprogram. Herregu det är är sannerligen inte en video för den. Hon har blivit mycket populär genom att blanda högt och lågt, yta med djup.


Hon har berättat om när hennes pojkvän gjorde slut, om djurens rättigheter och om sin panikångest. Precis som många andra unga människor möts även Therese varje dag av näthat från andra barn och vuxna som gömmer sig bakom en skärm. För oss som inte känner dig så väl, berätta kort om din resa till -stjärna!


Jag började ladda upp skönhetsrelaterade videos på i samband med en längre sjukskrivning till följd av att ha blivit utbränd. Therése har i flera år i rad utsetts till årets och prisats som influencer. Med tanke på hennes stora följarskara har hon fått möjlighet att skriva två böcker, en om hennes psykiska ohälsa och hur lever med den.


Läs Therése ord om fruktansvärda händelsen här! Längre in i programmet blir hon så personlig att hon själv britser ut i gråt. Här är Therése egna ord om den fruktansvärda händelsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...