fredag 17 juli 2020

Universal ståbräda

Lascal Buggy Board Maxi ståbräda. UpphängningsreJa, medföljer. Kan fästen köpas till separat: Ja.


Universal ståbräda

En ståbräda fäster du enkelt på barnvagnen, och i en handvändning har du därmed fixat ett ställe för din äldre kämpe att vila sig lite på. Skulle hen vara extra sliten är det många gånger dessutom möjligt att köpa till ett säte till ståbrädan! En ståbräda är perfekt för dig med flera barn där det äldre syskonet inte orkar gå längre sträckor. Genom att enkelt fästa en ståbräda på vagnen kan barnet vila genom att antingen stå på en enkel bräda eller att sitta på en ståbräda med sits. Universal ståbräda, bumprider passar alla vagnar.


Använd endast en gång. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Om man inte vill köpa en originalståbräda, eller om man valt en vagn som det ej finns en särskild ståbräda för, så kan man välja en universal ståbräda. Buggy Board Maxi är en universal ståbräda som ska passa av alla barnvagnar, hittills har den funkat bra på alla vagnar jag testat den på. Det som jag tycker är extra bra med den här ståbrädan, är att det på Buggy Boards hemsida finns en guide över vilka barnvagnar som den passar till och hur man ska fästa ståbrädan på bästa sätt.


Bumprider ståbräda är en universal ståbräda som jag tidigare testat och den har nu fått sig. Att hitta en ståbräda som passar vagnen brukar oftast inte vara några. Mina Sidor – självbetjäning på dina villkor. Det finns en universal syskonsits som passar alla vagnar med liggdel. Snabb installation tack vare remmarna som kopplas på vagnens chassi.


Från månader upp till kg. Ställbar i höjd och i sidled. För extra uppmärksamhet så blinkar hjulen när dom rullar-inga batterier behövs. Rem för upphängning på vagnen ingår.


Easy X Rider är förberedd för att sätta. Easy Rider Ståbräda X inklusive Sittdel är en universal sitt- och ståbräda som kan användas till i stort sett vilken barnvagn som helst. Den är justerbar i höjd och bredd. Hjulen på ståbrädan blinkar, för god synlighet.


Sätet är designat för extra komfort, har handtag och bälte för god säkerhet. Nu kommer vi till de riktigt coola ståbrädorna. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev.


Ståbrädan är universal och passar med de flesta barnvagnar. Transportväska City Mini Zip. Passar barn från mån upp till en maxvikt på kg. Förvaringsrem ingår för att förenkla förvaring när ståbrädan inte används.


Antiglidskydd för extra säkerhet. Blinkande hjul gör den perfekt för körning i mörker. BuggyBoard Maxi erbjuder en större ståyta för ditt barn och ger större utrymme för fötterna för den som kör vagnen. Buggyboard Maxi har universal koppling som passar till av alla vagnar på marknaden.


Universal ståbräda

Justerbar i höjd och sidled. En rem för upphängning på vagnen ingår. Rekommenderad ålder från mån. Går även att göra om till sittbräda (säte finns att köpa som tillbehör). Och det krävs inte några fästen eller adapters för att kunna fästa den.


Med en ståbräda blir det enkelt för det äldre syskonet att åka med på färden. Vässarö ståbräda har tre hjul för extra stabilitet med fjädring i varje hjul för ökad komfort. Ifall du har mer än en vagn så kan du köpa till en extra universal koppling och använda din BuggyBoard till flera vagnar. BuggyBoard är orginalet till ståbrädor och har sedan starten kontinuerligt förbättrats till att bli den mest universella och bästa ståbrädan. Jämför priser på Ståbrädor till barnvagnar.


Universal ståbräda

Hum, hum, hum, nu är jag så där brydd igen. Har väl i princip bestämt mig för en Timmy, raskt följd av Race, och har hemma en rätt så sprillans ny Buggyboard.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...