tisdag 8 september 2020

Relä till elfläkt

Relä till elfläkt

Vi har reservdelarna till din bil. Professionell rådgivning av experter vid val av reservdelar. Bildelar av Toppkvalitet. Sveriges största utbud av bildelar. Upp till rabatt på bildelar!


Snabb leverans och bra priser. Köp era nya på nätet! Bästa pris på marknaden! Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Rätt relä till elfläkt ? Fläktstyrning till elfläktar inkl givare. Givaren skall monteras i cellpaketet på kylaren, eller på annat lämpligt ställe. Det ska iaf sitta en säkring på den kabeln. Stift kan du koppla till jord och stift kopplar du till knappen.


C ifrån biltema på nedre kylarslangen. Den andra anslutningen på termokontaktgivaren stomansluts (jordas). UT på relä till ansl. Välkommen till Mitt Biltema.


Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Vfläktar som e rätt poppis att använda dom e specade till 480Watt. Amp hella helljusrelän har brunnit upp i min anläggning :p men autoexperten hade 70Amp relän å de har hållt nått år nu. Delbetala i upp till månader.


Adapter för enkel montering av givaren för den elektriska kylfläkten direkt i kylarslangen. Sen till sist, finns det någon fördel med att byta till termostatstyrd elfläkt ? Mina förhoppningar är att den ska bli tystare och kylas ned när det behövs. Relä med orginalkvalitet.


Känns orimligt att ha en susande fläkt när man startar bilen på vintern i minus grader, utan att det kanske är bättre att bilen kommer snabbare upp i arbetstemperatur? Till det behöver du relä och en termostat, alternativt en manuell brytare om din originalkyl skall sitta kvar. Du skall bara ha trådar direkt ut från fläkten.


Colt, Colt 10 Colt 20 Colt GL, Colt Vista. Diplomat, Dynasty, Grand Caravan. En elfläkt drar rätt mycket ström så om du inte använder relä så måste brytaren i sig klara den strömmen (kolla säkringens storlek så får du en hum om vad fläkten kan dra). Brytare är också klassade för olika strömstyrkor, brukar stå tryckt på dem.


Använder man relä behövs ingen märkvärdig brytare. Med ECC på startar elfläkten direkt. Skulle man kunna brygga den existerande tempgivaren till ytterligare ett relä , alltså koppla på ytterligare en kabel på stiftet som kabel från anslutning sitter på, och dra det till ett till relä som man kopplar in till den nya elfläkten ? Eller blir det helt åt skogen av det? Andra tips är välkomna! Jag tänkte montera en tryckande elfläkt på min kyl.


Relä till elfläkt

Hade tänkt använda en 14. Elfläkten på vgen startar på 1eller 115grader enligt Autocom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...