måndag 7 september 2020

Spintos stumdomomis durimis panevezyje

Spintos ir stumdomos sistemos. Aukščiausios kokybės, išskirtinio dizaino, modernios spintos stumdomomis durimis. Nestandartinių spintų su stumdomomis durimis gamyba, sieninių spintų gamyba pagal individualius.


Geras baldas Savanoriui pr. Vilnius Greita gamyba.

Kampinis drabužių spinta labai atrodo estetiškai. Prekių filtras Išvalyti filtrą - SPINTA ORAK 1veidrodis. Gintaro baldai spintos - Kokybiškos, talpios ir stilingos spintos jūsų namams už itin mažą kainą. Mūsų internetinėje parduotuvėje jūsų laukia gausus spintų asortimentas, todėl lengvai rasite reikiamo stiliaus bei dydžio spintą, kuri taps neatsiejama namų dalimi.


Pristatymas į namus visoje Lietuvoje! Rodoma 65–1iš 167. Galimybė pirkti išsimokėtinai.

Susisiekite su mumis. Užnešimo ir surinkimo paslaugos. Negana to, tokios spintos labai talpios, todėl jose tils tikrai daug daiktų. Dar vienas praktiškas sprendimas – spintos su stumdomomis durimis.


Tokio tipo durys, kurios neatsidaro į kambarį, leidžia efektyviai taupyti erdvę, kitus baldus, pavyzdžiui, lovą statyti arčiau spintos ir neprarasti patogumo. Mūsų specializacija – nestandartinių baldų gamyba. Pagal individualų užsakymą pagaminsime specialiai Jūsų namams pritaikytus baldus.


Kampinės spintos išskiria savo išvaizda ir dizainu. Itin kokybiškos, patvarios, dailios ir funkcionalios kampinės spintos — tai unikalus baldas Jūsų namas. Jeigu svarstote, kokią spintą rinktis, Jums rek. Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje!


Tai reiškia, kad jos ir vidinį, ir išorinį dizainą galite pasirinkti pagal savo individualius poreikius. Jei prie įprastų spintų, kurios tradiciškai turi kelis stalčius, kelias lentynas, o likusią dalį užima kabinamiems rūbams skirta vieta, tenka derintis ir galvoti, kaip protingiau sutalpinti visus rūbus. Paspaudę „sutinku“ arba toliau tęsdami naršymą svetainėje Jūs sutinkate su slapukų naudojimu.


Ir visa tai uždengėme stumdomomis durimis. Be abejo, kelis kartus apžiūrėjome ir IKEA daiktų laikymo sistemas, bet IKEA pasiūlymai apriboti standartiniais išmatavimais, reikia patiems matuoti ir montuoti (arba tiems darbams ieškoti meistrų, arba pirkti paslaugas iš IKEA ), o tai yra papildomas rūpestis ir sugaištas laikas.

Pasiūlymų 1Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! Stumdomos spintos dizainas bei jos vidaus išplanavimas idealiai pritaikomas prie būsto išplanavimo ir kliento poreikių bei pageidavimų. Patogiausios naudoti yra spintos su stumdomomis durimis , jos erdvios, o daiktus lentynose paprasta pasiekti. ES baldai taip pat gali pagaminti baldus derančius prie jūsų jau turimų, projektuotojai padės jums išsirinkti labiausiai panašias plokščių spalvas. Projektuoju, pristatau bei montuoju įvairaus tipo spintas su slenkančiomis sistemomis naudojant aliuminio profilius, stiklo, veidrodžio ir laminuotos plokštės užpildus.


Slankiųjų sistemų pagrindu gali būti pagamintas bet koks baldas – prieškambario komplektas, spinta arba bet kokios paskirties patalpa, įeinama drabužinė. Spūstelkite ant paveiksliuko ir žiūrėkite nestandartinių baldų nuotraukas. Suradę kas jums patinka, kreipkitės į mus ir mes pagaminsime tokį patį baldą Jums.


Gaminame ir modeliuojame spintas geromis kainomis iš medžio skydo, MDF, LMDP. Skirtingai nuo įprastų korpusinių spintų su varstomomis durimis , spintų su stumdomosiomis durimis konstrukciją galima atskirstyti į dvi dalis - lentynų sistemą ir durų sistemą. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Prieškambario spinta.


Miegamojo spinta su išgaubtomis stumdomomis durimis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...