fredag 4 september 2020

Två slag under par korsord

Dubbelalbatross är när man får slag bättre än hålets par. Det sägs ha klarats fyra gånger i historien (källa en: Par (score). Fem under par på ett hål anses aldrig ha klarats.


Två slag under par korsord

Något du med största säkerhet aldrig kommer att göra på en golfbana är en condor. Vilket innebär att du antingen ska göra en hole-in-one på ett par 5-hål eller på två slag på ett par 6-hål. Svar för TVÅ UNDER PAR I GOLF i korsord , pilord och andra möjliga svar. Bland de svar du hittar här tror vi att det bästa är Eagle med bokstäver, klicka på det eller andra or du kan hitta liknande ord och synonymer som kan hjälpa dig att slutföra korsordet. Albatross innebär att spelaren slår bollen i hål på tre slag under hålets par.


För att det ska bli en albatross måste bollen gå i. För ett par veckor sedan fick Siemens stänga ner sin verksamhet för solenergi efter förluster på en miljard dollar de senaste två åren. Kom i går tillbaka efter ett par familjedagar i Danmark. Resultatet av analysen väntas dröja ett par veckor.


Jimenez floppade rejält med sex över par för dagen. Det är en bra korsordshjälp, hjälper till att fuska i Wordfeud och Alfapet, men söker även efter palindrom, anagram, del av or ord i ordet, och mycket mera. Ett par 5-hål är däremot över 4meter långt. Lyckas man slå in bollen i hålet på ett enda slag blir det hole-in-one. Gör man en birdie slår man ett slag mindre än vad hålets par anger, och om man gör en eagle går man två slag under hålets par.


En bogey är ett slag mer än vad hålets par är. Har du kört fast i ett korsord ? Då får du hjälp här. Bara välj antalet bokstäver i ordet du fastnat på, skriv in de bokstäver du har och vips har du en massa förslag. Du kan vara helt säker på att de föreslagna orden är korrekta – de kommer nämligen från Svenska Akademiens ordlista. Klockan slog tre ödesdigra slag och jag vände mig om för att säga något till Kalle i samma stund som Sara klev ut i körbanan.


Litterära (svar) Kategori: HJ - Hemmetsjournal Av: Anita. Svar för FÖRSTA SLAG I TENNIS i korsord , pilord och andra möjliga svar. Extra korsord varje dag hela våren. Nytt korsord varje dag.


Vid midnatt mellan fredagen och lördagen var han fortsatt i topp på två under par. Choi är två slag bakom och ytterligare fyra sydkoreanskor finns med i topp tio. Svar för GRUPPSLAG i korsord , pilord och andra möjliga svar.


Två slag under par korsord

Slag av slag korsord. Vi hittade synonymer till slag i slag. Få hjälp med att lösa korsordet med Sveriges korsordslexikon Den vackraste och mest fyndiga beskrivningen av slag.


Se nedan vad slag betyder och hur det används på svenska. Den här sidan har täcke ledtrådar i korsordet. En håls golfbana brukar normalt ha ett totalt par på slag som normalt brukar bestå utav fyra par hål, tio par hål och fyra par hål.


Två slag under par korsord

Man förväntas att nå en green på två slag mindre än par för att sedan putta två gånger för att klara av hålets par. Han kom till rätten för att två sina händer. Detta kan dock variera. Men överlappningen mellan de två åtgärdspaketen är alltså liten.


Habit korsord två bokstäver Habit - korsord - Krysslexiko. Korsordsfråga Habit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...