fredag 16 oktober 2020

Telia öppen fiber trelleborg

Skaffa Öppen Fiber med abonnemang från oss eller beställ själv bredban tv och telefoni från en operatör i vårt nät. Läs mer om fiber till villa här! Du kan även beställa dina abonnemnag där när din fiberanslutning är på plats. I kampanjen som nu har startat får omkring 2hushåll och företag i Trelleborg möjligheten att ansluta sig till Telias öppna fibernät och ta del av en framtidssäker teknik. Kontakt Öppen Fiber till villa.


Frågor eller fel gällande abonnemang besvarar vi via telia.

Med oss får du en pålitlig fiberleverantör. Vi har ansvarat för Sveriges telefonnät i över 1år och var bland de första att börja bygga fiber. Telia - en pålitlig fiberleverantör. Du väljer om du vill ha endast fiberanslutning eller även bredban tv och telefoni från oss - sedan sköter vi resten. Vi driver ett öppet stadsnät i Trelleborgs kommun.


Det innebär att vi är nätägare med många olika kunder, allt från villor, företag, fastighetsägare, tjänsteleverantörer och de kommunala verksamheterna. För att se information om butiken (adress, öppettider, hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn. Fördelen med att samla många leverantörer i samma nät är bland annat att kvaliteten på tjänsterna ökar samtidigt som konkurrensen i nätet pressar ner priserna.


När du beställer Öppen Fiber har du två val: Du beställer Öppen Fiber tillsammans med bredband eller bredband och tv från Telia.

Då får du rabatt både på Öppen Fiber och våra abonnemang. Dessutom bjuder vi på ett kom igång-paket där en installatör kommer hem till dig och hjälper dig komma igång med allt. Vi som arbetar på TH1NG har lång erfarenhet av att leverera tjänster via fiber och du som kund kan känna dig trygg med en leverantör som bryr sig om våra kunder. Skanova bygger, utvecklar och sköter driften av nätet. Den nya generationens telekomföretag.


Internet med dagens snabbaste internetanslutning. Med vårt öppna fibernät väljer du tjänsteleverantör och beställer själv bredban tv och telefoni. Bredbandswebben – tjänster för dig ansluten till Öppen Fiber från Telia.


Trelleborg Stadsnät erbjuder dig en lösning med ett öppet stadsnät via Open Universe där du kan välja precis vilken internetleverantör du vill ha. Inom Trelleborg finns även andra leverantörer av fiber , exempelvis IP-Only är stora inom Trelleborg. Upptäck vad öppen fiber kan leverera i form av underhållning, kommunikation- och nyttotjänster. Efter som det är du som bestämmer så kan du alltid köpa, ändra, uppgradera eller säga upp tjänster.


Allt med ett fåtal klick. Som det borde vara. Glöm inte registrera dig om du ännu inte gjort det! Bahnhofs villafiber istället.


Tiden som det ska vara klart har skjutits fram ett antal ggr nu. När man installerar fiber i villan eller radhuset öppnar sig en helt ny värld av möjligheter. Inget mer väntande, inget lagg och inga begränsningar av det innehåll som ni väljer att titta och lyssna på.

Men en installation är en ganska stor investering. Tills nyligen handlade det om en stor engångssumma som gjorde det mindre attraktivt för många trots en vilja att ta steget till. Om du inte har öppen fiber och ditt nät är stängt kan du bara beställa fiber hos en specifik operatör. Fördelen med öppen fiber är att du själv kan jämföra priser och hastigheter mellan olika operatörer och. Det innebär att flera leverantörer av tjänster som bredban tv och telefoni är anslutna till och konkurrerar på lika villkor i nätet.


Fiber är ett öppet , operatörsneutralt fibernät. För dig som kund skapar fri konkurrens förutsättningar att få ett bättre pris och flera tjänster att välja mellan. För att få detta så måste jag gå över från Telias öppna fiber till iTux, de vill hit o byta ut mediakonvertern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...