torsdag 15 oktober 2020

Våt och torrdammsugare jula

Kostnadseffektiv industriell vakuumdammsugare. Använder tryckluft för att snabbt och effektivt samla upp både våta och torra flisor. På Jula siktar vi högre.


Våt och torrdammsugare jula

Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill att människor ska vilja fixa saker själva. Maskinen suger upp våt och torr smuts i olika grovlekar och har försetts med l plastbehållare samt tvättbart planfilter. Eftersom filtret klarar av både torr och våt smuts behöver du inte byta filter mellan torr- och våtsugning. Du får glada medlemspriser och 3dagars öppet köp!


Lägg till i shoppinglistan. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på. Grovdammsugare för vått och torrt. Enastående sugeffekt, utmärkt energieffektivitet, kvalitetstillbehör, innovativt filterkoncept och maximal komfort – de starkaste grovdammsugarna från Kärcher imponerar i alla avseenden. Mer än bara ren kraft.


Med Kärchers grovdammsugare för vått och torrt, ask- och torrdammsugare och matt- och textilvårdsmaskiner, är du utrustad för alla möjliga rengöringsuppgifter. Speciella filter och individuella tillbehör gör att dessa robusta dammsugare snabbt och noggrant kan rengöra olika typer av smuts eller ta bort fläckar från textila ytor. Skumfilter för våtdammsugning och påse för t. Maskinen har bra sugkraft med både våt - och torrdammsugning.


Våt - och torrdammsugare 599kr på Biltema. Specen på min är ganska lik den du länkar till hos Jula , men min kostade gånger så mycket, så jag vet inte. Den fungerar bra att använda både inomhus och utomhus och har en räckvidd på tio meter. Så länge det inte är större än mynningen på slangen, kan maskinen suga upp det.


Vi har testat sex populära alternativ, som till och med kan suga upp vatten. EXAIRs Chip Vac vakuumdammsugare. Kontakta oss idag för mer information! Jag godkänner att få kommersiell information via e-post från Conrad.


Jag vet att jag kan avbryta när som helst. Men en kombinerad våt - och grovdammsugare kan du suga upp både vätska och grövre material som en vanlig dammsugare inte klarar av. FLOORCLEAN 20C-modellen kan användas i garage, trapphus, på lager, kontor, produktionshall, byggarbetsplats, under renovering, och till och med i en släpvagn, lastbil eller husbil. Behållare som rymmer liter.


Utrustad med antistatfunktion mot statisk uppladdning under arbetet. Smart förvaring och transport med systainer på toppen! Dammsugaren är M-klassificera vilket innebär att den filtrerar bort 9 damm. Levereras med verktygshållare. Funkar rätt ok faktiskt, men man måste hålla rent i filtret ofta, Vatten suger den alldeles utmärkt, har problem på vintern med mitt garagegolv som det är bakfall i och dessutom gropar i betong.


Då är den som allra bäst. MV Premium är en kraftfull samt energisnål grovdammsugare. MVPremium är utrustad med en robust samt rostfri behållare på liter samt ett planfilter i kassett. Pullman Ermator Sdammsuger enkelt upp damm, grus, stenar etc. Idealisk för rengöring i t. Robust och kraftfull våt - och torrdammsugare från Makita.


Effektiv våt - och torrdammsugare på liter med Hepa filter. Denna modell har en 12-liters behållare och är utrustad med ett fleece filterpåssystem - även till fuktig smuts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...