tisdag 3 november 2020

Supra högtalarkabel

Högtalarkabel för HiFi. Dagens marknad översvämmas av kablar som i de flesta fall endast består av en tjockare plastmantel, häftigt designade gjutna kontakter och ett så tunt lager plätering på kontakterna att det knappt överlever första anslutningen. Kablarna är uppmärkta med ett batchnummer för att man ska kunna spåra när kabeln är producerad och för att kunna se vem som har utfört lödningen samt kvalitetskontrollen. Kablarna i en hifi eller hembio anläggning är en viktig del som man inte ska försaka.


Supra högtalarkabel

Köp marknadens bästa kablar för hembio och hifi hos Hembiobutiken. Supras Classic-serie. Riesenauswahl an Markenqualität.


Kabelns uppbyggnad består av separat isolerade kardeler per ledare (två stycken per kabel), där lindas i spiral medurs och återstående moturs. System One SC2x15MM högtalarkabel 2x5mmvit, lösmeter. Den har bifilärt lindade litzledare som ger kabeln ett induktansfritt, fasstabilt uppförande. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats.


Supra högtalarkabel

Den är skärmad med firmans effektiva och starka halvledande nylonband. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Tekniska specifikationer.


SUPRA PLY – Ibland är det bra att vara lite fyrkantig med fysiken. Vi åstadkommer dessa med en kabel, där ledarna består av flätor med tennpläterade syrefria kopparkardeler som manglas platt och sedan isoleras var för sig. Vi tar dessa ledare och lägger dem med platta sidan mot varandra samt lägger en ytterisolering (mantel).


Supra högtalarkabel

Målsättningen har varit att vi inte ska tumma på något, allt ska vara det bästa men fortfarande prisvärd och självklart tillverkad i Sverige. Linc är en sammansättning Low INteraction Concept (koncept för låg omgivningspåverkan) och är en flexibel kabel lämplig också för dold installation i kabelrör. Här har vi samlat dem alla på ett ställe. Inbränning av kablar När du köper kablar ur Furutech Flux-, Reference III- och Evolution II-serien så ingår det inbränning. Tjocklek högtalarkabel - snälla hjälp ! Europas största specialkedja inom kvalitets-hifi.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kraftig mm² högtalarkabel av hög kvalitet från SUPRA som passar utmärkt för dolda installationer, eftersom den här versionen är brandhämmande (halogenfri). Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser!


Få hjälp i butiken eller kundtjänsten med en av våra 7HiFi passionerade medarbetare. Se och testa din vara direkt i butiken innan du köper eller hemma med dagars öppet köp. Blank tråd Blank tråd. Tennet förhindrar att kabeln oxiderar. Information: Fabriksny.


Priset avser meter oterminerad kabel. En superplatt högtalarkabel , endast 1. Idealisk för diskret kabeldragning på vägg eller under matta. Ledarna består av valsad förtent OFC fläta. Den speciella valsningsprocessen gör kabeln både supertunn och mycket flexibel.


Supra högtalarkabel

Högkvalitativ svensktillverkad högtalarkabel i ren koppar (OFC) där varje kardel är tennpläterad för att minska strömhopp och korrosion. Passar bra för PA-system vid extremt höga effekter som live-spelningar och discotek. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Finns att beställa med banan-kontakt eller med kabelsko.


Upptäck Varumärke sortimentet från Storel. Din kundvagn är tom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...