fredag 13 november 2020

Trådlös fuktmätare

Trådlös fuktmätare

Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Jämför pris uterum. Hitta rätt produkt till rätt pris. Styr eluttag, lampor etc.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Trådlös fuktmätare för kontroll av luftfuktighet och temperatur, huvuddisplayen mäter fukt och temperatur där den sitter och dom medföljande st. För att ta reda på vilka gränsvärden som gäller för ett utrymme utgår man från temperatur, fuktighet och vilken typ av byggnadsmaterial det handlar om. För att övergripande se av forskning framställda riskvärden gå till sidan mögeloch scrolla ned till diagram LIMoch LIM2. Se hela listan på lfs-web.


Placeringen av hygrometerns sensor i krypgrund ska ske där det är som fuktigast. Det går inte att ha hygrometersensorn i handen och krypa runt i grunden för att mäta. Värmen och fukt från kropp samt utandning ger missvisande värden.


Man kan ofta via inspektion avgöra var det är mest kritiskt i krypgrunden, men ibland måste hygrometern flyttas runt på olika ställen. Den måste ges möjlighet att mäta ett par dygn på varje ställe. Alla tre fjärrsensorerna kan initialt användas för lättare val av bästa placering. Uppe på vindgäller i princip samma som i krypgrunder.


Man tittar efter det område som ser ut att vara fuktigast, ofta ut mot takfoten till och i läge där solen inte kommer åt att värma upp så mycket. I mitten mot vindsgolvet till brukar. Slående många fabrikat, särskilt riktigt lågbudget, håller mindre bra mätnoggrannhet. I synnerhet börjar mätvärden driva felvisande uppåt när det blir svalare. Därför har valet fallit på mer beprövade enheter där man får tydligare fingervisning om fukttillståndet i mätutrymmet.


Trådlös fuktmätare

Proffsinstrument för trådlös mätning av temperatur, luftfuktighet och tryckdaggpunkt i tryckluftssystem. Digital trådlös hygrometer som visar både luftfuktighet och temperatur på de platser där inomhusenheten resp. Stor och tydlig display som även visar klocka, datum och trend för utomhustemperaturen. Luftfuktighet mäter du med den utbytbara RF-givaren, perfekt vid mätning i krypgrunder och vindar. Utrustad med MeterLink som sänder trådlöst fuktavläsningar till en kompatibel FLIR värmekamera.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. FLIR MRär en fuktmätare med trådlös anslutning via Bluetooth för bekväm avläsning från mobilenhet via FLIR Tools mobilapp. Lämpar sig perfekt för bygginspektörer, tekniker för fuktbearbetning, för arbete med skadedjursbekämpning eller för tak- och golvläggare m. Lätt att använda, inget batteri behövs.


Trådlös fuktmätare

Givarna sänder trådlöst till Gateway 2meter över fri sikt. G WiFi-Router finns som tillbehör med sim-kort Max givare kan anslutas till en Gateway. Lagrar mätvärden var minut i dagar.


Mätvärden kan avläsas i dator med PRO-givare. Kompatibilitet: för iOS 7. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera. Gratis att använda!


Trådlös fuktmätare

Beroende på applikation ställs olika krav på en fuktmätare eller en hygrometer. Fuktmätare och hygrometrar från Testo! Därför erbjuder Testo ett brett sortiment med många olika alternativ för mätningar av fukt och fuktkvot i bland annat luft, trä, murbruk, gips, betong och annat.


Termometer för presentation av inomhus- och utomhustemperatur samt temperaturtrender. Värde från upp till trådlösa sensorer kan visas. Flera kan köpa separat. Med digital klocka och alarm.


Displayen har bakgrundsbelysning. En sensor medföljer. Både sensor och basenhet kan hängas upp på vägg.


Det finns dock olika sorters fuktmätare och de mäter olika saker nämligen luftfuktighet eller fuktkvot. Mäter olika parametrar. Det finns flera olika typer på marknaden där de billigaste endast mäter fuktigheten i några få material och de dyrare kan mäta flera. Vi levererar världsledande mätinstrument för proffsanvändare inom industri, VVS, livsmedel och service.


Du kan också vända dig till oss för kalibrering, support, teknisk service och utbildningar i mätteknik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...