måndag 30 november 2020

Vidaus durys moki vezi

MOKI VEŽI – daugiau nei metų veikiantis statybinių medžiagų, remonto, apdailos bei sodo ir buities prekių parduotuvių tinklas. Nuolatinės akcijos, nuolaidos bei specialūs pasiūlymai. Karantino metu sutarčių sudarymui ir matavimui-konsultavimui atvykstame į Kliento nurodytą vietą. Mūsų darbuotojai naudoja visas rekomenduojamas apsaugos priemones.


Vidaus durys skiriasi ne tik dizainu, bet ir matmenimis.

Užsukite į senukai. Kokybiškos vidaus durys už gerą kainą. Didelis pasirinkimas, akcijos ir nuolaidos. Internetinė parduotuvė Ermitazas. Greitas pristatymas, dažnai taikomos akcijos!


Medinės vidaus durys yra tai, ko reikia kiekvienam savo būstą įsirenginėjančiam žmogui. Mūsų siūlomi įvairiausi vidaus durų tipai ir modeliai leis pasirinkti duris pagal kiekvieno skonį bei poreikius.

Kadangi medinės vidaus durys yra neatsiejama namų interjero dalis, jų spalvos ir raštai paprastai derinami prie namų grindų arba sienų, nepriklausomai nuo to koks durų. Durys - Medžio masyvo durys. Tiesa, vidaus durys neturi būti tokios tvirtos ir tokios atsparios aplinkos poveikiams, kadangi joms tenka susidurti su kur. Akcija: Gruntuotos vidaus durys “Karmena” su stakta.


Stakta mm storio. Be stiklo, padengtos baltos spalvos gruntu. Podaj swój adres mailowy a otrzymasz kod rabatowy o wartości zł na zakupy w CELS. Rabat jest ważny przy zamówieniu za min.


Nuolaidos ir akcijos taikomos įvairioms pavienėms prekėms bei prekių grupėms nurodytoms leidinyje, tačiau prekių kiekis yra ribotas. Atkreipiame dėmesį, kad MOKI VEŽI akcijų ir nuolaidų leidiniai yra nuolatos atnaujinami, todėl čia visuomet rasite aktualią informaciją apie įvairioms prekėms vykdomas akcijas ir taikomas. Faneruotos, ekofaneruotos, laminuotos bei medinės vidaus durys.


Peržiūrėkite vidaus duris internete - užsukite į mūsų saloną! Mūsų įmonėje galite įsigyti įvairiausių vidaus durų: nuo dažytų ar laminuotų iki faneruotų bei medinių durų. Visi modeliai būna ir aklini, ir su stiklu.


Taip pat galima rinktis pagal spalvą, dizainą, kainą.

Net ir pačios pigiausios durys yra kokybiškos ir pilnai sukomplektuotos. Aukščiausios kokybės vidaus durys Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje. Laminuotos, faneruotos ir medinės durys su varčia. Sulankstomos vidaus durys internetu gera kaina: greitas pristatymas, platus asortimentas, kokybiškos prekės pigiau. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realių prekių kainų ir likučių parduotuvėse.


Mūsų interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą bei jo tobulinimą, todėl būtinieji slapukai (techniniai, funkciniai bei analitiniai) yra įdiegiami automatiškai. Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu. Konstrukcija: medinės vidaus durys susideda iš staktos ir varčios.


Medinės durys gaminamos iš ąžuolo, uosio, beržo, pušies ir kitų vientisos ar klijuotos medienos rūšių. Pati mediena išdžiovinta iki 8± drėgnumo. Klijuojama uosio, ąžuolo ar kita mediena kruopščiai išdžiovinama iki 8± drėgnumo.


Durų varčios gaminamos su užkaitu, o į staktą įleidžiama tarpinė. Tai užtikrina, kad jūsų namuose medinės durys nepraras geometrijos. Medinės ąžuolo arba uosios durys dengiamos pagal jūsų pasirinktą spalvą ir būdą.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...