onsdag 2 december 2020

Tankgivare båt

Tankgivare båt

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Schau Dir Angebote von båtar auf eBay an. Välkommen till Mitt Biltema. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton.


Köp tankgivare online. Fraktfritt över 500:-, 1-dagars leverans, 1års garanti. Innehållet i en septiktank är en mycket aggressiv vätska som stör givare som placeras i tanken. I vattentankar angrips givarna ofta av korrosion. Alla mekaniska givare slits av att ständigt vara i rörelse.


Tankgivare båt

En båt är ständigt i rörelse varför man får räkna med att mekaniska lösningar slits snabbare. Regelbundet behöver du byta givare. Bränsletankmätare WEMA NMEA. Vattentankmätare WEMA. Båtinstrument - Instrumentpaneler, mätare och givare av alla sorter till din båt ! Det är många detaljer man måste hålla koll på ombord på en båt.


Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Givarfläns rekommenderas alltid vid nymontage av givare. De är enkla att montera på gammal som ny tank. Gobius finns för din båts samtliga tankar. Du behöver varken demontera eller borra hål i tanken.


Allt monteras på utsidan, ingenting inuti tanken. Enkla att installera på utsidan. Finns för både septik-, vatten- och bränsletankar. Gjorda för alla vanliga tankmaterial. Ställbar för olika tankdjup.


Flänsring med VDO orginal-hålbild. Ett brett sortiment av kvalitetsdelar till din båt. Vårt starkaste konkurrensmedel är kunskap, kvalitet, hög servicenivå och rätt sortiment. Som båtägare kan du känna dig trygg.


Vi rekommenderar enbart tillbehör och reservdelar som vi själva tycker är bra och som uppfyller våra egna krav på kvalitet. Vi lyssnar och lär av varje. Vid beställningar online gäller 1-dagars leveranstid från vårt webblager. Vi har även lagerförda produkter för direkt leverans i vår butik på Värmdö. VDO tankgivare till bränsletank.


Metallfläns bredd: ca. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Tog även och monterade ur tankgivaren och kollade denna och mätte. Med Ohm mätaren så får jag följande värden: vid full tank ohm och tom tank 1ohm ( kan vara tom tank Ohm men skrev inte upp i vilket läge flottören var i).


Produktspecifikation. Beställ före kl så skickas din order samma dag! Har du funderingar kring några produkter eller lösningar till din båt ? Under helgerna har vi begränsade öppettider på telefon, men vår kundservice via mail är bemannad alla dagar.


Handla VDO instrument hos bataccenten. Våra kunder säger att vi har Sveriges bästa sortiment av Båttillbehör. Tillsammans med vår reservdelsdepå, livflotteloft, rigg och motorverkstad kan vi hjälpa dig till ett säkrare båtliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...