måndag 8 februari 2021

Vattenavskiljare båt

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Jämför pris billjud. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Stort lager med snabb leverans. Välkommen till Skruvat. Bränsle- vattenavskiljare filter Motorolja Visa fler instruktioner 1. Byt bränsle-vatten separator filter endast om båtens motor är kall. Om båten är utrustad med bränsleventiler, stänga dem för att säkerställa att inga bränsleläckage vid service av bränsle-vatten separator. Följ båten tillverkarens anvisningar.


Vattenavskiljare tar fasta på att bensin är lättare än vatten. Bensinen flyter ovanpå eventuellt vatten i avskiljaren och man tappar bensinen till motorn ovanifrån. Många avskiljare har en urtappningskran i botten som man kan öppna för att hälla bort vattnet som samlats längst ner.


Vattenavskiljare båt

Verktygsboden har ett brett utbud av vattenavskiljare. Sveriges mesta prispressare på båttillbehör! Utombordsmotorer - både el- och bensindrivna samt mängder av tillbehör. I vårt sortiment hittar du ett stort urval av utombordsmotorer , allt från lätta små elmotorer med till- hörande batterilåda och batteri för den knäpptysta fisketuren till en rejäl hk bensindriven Mer- cury. Bra priser och snabb leverans.


When a great deal means a great deal! Gummibåtar Seven Ocean. Kompletta filterlösningar och filter för ex.


Vattenavskiljare båt

För långsamtgående båtar tillförsäkras smörjning och kylning med vatten genom att en avluftningsslang ansluts till tätningen. För snabbgående båtar måste istället vatten tillföras. Vi har storlekarna nedan i lager, men kan ta hem andra dimensioner mot beställning, även för tumaxlar.


Bytandet kan du klara själv, och den kan eventuellt göras tillsammans med vinterförberedelsen av båten. Bränslefilter ska bytas efter behov, men bör bytass minimum en gång om året. När du beställer bränslefilter till båtmotorer hos Marineudstyr.


Vattenavskiljare båt

Kostenloser Versand verfügbar. Riesenauswahl an Markenqualität. Heute verkaufen und Geld verdienen. Wir machen die Rückgabe einfach. Bay ist für Sie da! Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Jetzt modernste Elektronik kaufen. Malpassi vattenavskiljare från Italien. Lämplig att montera på båtar eller andra applikationer där det finns risk för att vatten kan komma in i bränslet.


Glaskopp som gör att man tydligt ser om det finns vatten att dränera ut. INOX filtret rengörs enkelt, behöver ej bytas ut. Klicka här och se alla våra produkter. Tanka båten säkert. Personer skall inte vistas ombord på båten vid tankning.


Det finns risk för att tunga bensingaser samlas i lågpunkteroch dessa kan antändas. Använd inte annan elektriskutrustning vid tankning. Det räcker i regel inte med att bara slå av tändningsnyckel – slå av huvudströmbrytaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...