torsdag 11 februari 2021

Vattenavvisande vindruta

Vattenavvisande vindruta

Nedan ser du hur du behandlar din vindruta själv och sparar in många kronor mot att lämna in din bil. Så får du ren vindruta. Två rena mikrofiberdukar av typen ”fluffduk” (kr). Effekten sitter kvar i flera månader efter en behandling! Den gör att betydligt färre insekter fastnar och den är även mycket effektiv för bakrutor, vindrutor på mortorcyklar samt hjälmvisir.


Vattenavvisande vindruta

Låt rutan bli vattenavvisande med en ”osynlig vindrutetorkare” Glas är ett fantastiskt material. Förpackning: 1ml. Det är optiskt klart, genomskinligt och fungerar som ett fast skydd mot omvärlden. Minst sagt praktiskt när det gäller regn, snö och slask. Med ett regnavvisande medel kan du få den absolut bästa vindrutan i regnigt väder.


Genom att först göra rent rutan och sedan applicera ett vattenavvisande medel förbereder du dig inte bara för regnet, du underlättar även framtida rengöring eftersom smuts och insekter inte fäster sig på rutan lika enkelt. Gör rutor av glas och plast hala så att vatten och snö lättare rinner av. Glasbehandling som skapar en smuts- och vattenavvisande yta. Rengör och torka vindrutan och vindrutetorkarna. Häll ut medlet över en torr, mjuk trasa och gnid in det över vindrutan i cirkelrörelser.


Vattenavvisande vindruta

Genom att applicera ett kemiskt medel på rutan kommer du att göra rutan vattenavvisande med en osynlig vindrutetorkare som håller i månader! En effektiv och varaktig roll-on-stick som är vattenavvisande och hjälper vattnet att rinna av ifrån rutan. Applicera din roll-on på fönsterrutan för en säkrare körning under regninga dagar. Tack vare att produkten är gjord av kvalitativa premiummaterial kommer din bil och din vindruta inte ta någon skada.


Handla av oss - lågt pris och snabb leverans! Aquapel vattenavvisande beläggning för vindrutan. Frost, smuts och insekter sätter sig inte lika hårt på rutan. Efter behandlingen blir rutorna mycket lätta att hålla rena. En positiv effekt är att torkarna inte behöver användas lika ofta.


Den vattenavvisande ytan gör din körning säkrare. Du ser bättre genom vindrutan när det regnar och du behöver inte använda vindrutetorkarna lika mycket. Du kommer också att uppleva mindre ljusreflexer vid körning i mörker. Jag lyckades att behandla en vindruta OCH två sidorutor. Info från tillverkaren: ”Ger vindrutan ökad slitstyrka och kraftigt vattenavvisande egenskaper.


Vindrutan blir lättare att tvätta, samtidigt som det också blir betydligt enklare att skrapa bort snö och is. Som ung och med färskt körkort vaxade jag vindrutorna med. Du har inga notifikationer. Vattenavvisande Vindruta – företag, adresser, telefonnummer. GlassShield är en behandling av vindrutan som fungerar extremt smuts- och vattenavvisande.


Sikten genom bilrutan blir avsevärt mycket bättre när det regnar vilket bidrar till ökad trafiksäkerhet. Efter genomförd behandling reduceras behovet av vindrutetorkare, torkblad och spolarvätska, vilket spar både pengar och värnar om miljön. Gtechniq GClearVision Smart Glass är ett hydrofoberingsmedel för fordonets ruta, det vill säga ett medel som skapar ett vattenavvisande skikt på bilrutan. Behandlingen ger vindrutan ökad slitstyrka och vattenavvisande egenskaper.


Dessutom ökar kontrasten och reflexerna reduceras vid regn- och mörkerkörning. Undersökningar visar att sikten förbättras med upp till. Detta är en H1-tagg med beskrivning. Din startsida ska innehålla en H1-tagg och en kort SEO-beskrivning om vart kunden har hamnat.


Vattenavvisande vindruta

Startsidan är generell för butiken så det kan vara en generell beskrivning om butiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...