måndag 5 juli 2021

Viklight er1

Välj ett alternativ Inget stenskottsskydd vald Transparant. Fäste: Sidmonterad fötter, 3graders justeringsmöjlighet. Fötterna går att vända inåt för att minska hålavståndet något. Som standard sitter en DT-kontakt monterad för inkoppling, anpassat reläkablage finns som tillval i menyn vid köpknappen.


Viklight er1

Nu finns produkten i. Slipp stora extraljus som förändrar bilens. Den böjda LED-extraljusrampen Ramer ger ett kraftfullt intryck och en mycket jämn ljusspridning över hela ljusfältet. Den böjda formen passar mycket bra på fordon där grillen är lätt svängd.


Ramer finns i längderna 2 3 och tum. Stort utbud med snabba leveranser över hela Sverige hos ATV huset. Behöver du hjälp med montering? Snart i lager Bevaka. Mer information VIKLIGHT.


Viklight er1

Viklight Tums 60W. Din leverantör av porttelefon, passersystem och CCTV. VisionX, Rigid Industries, Oledone och våra ER-ramper). Batteribackup är perfekt när ni får strömavbrott p. NOK (inkl. mva) Kommer snart Overvåke. Har sett liknande ramper hos andra säljare med andra märkesnamn, så det är nog OEM-tillverkat.


Hittade ingen tråd om just led lampor. Undrar om någon monterat det istället för original lamporna? Isåfall, vad blev resultatet?


Viklight er1

Har en Assault -och funderar på att förbättra belysningen, den har väl Hsockel och det finns ju många sådana led lampor. Vianet Sverige AB webbshop. Mobil för MHz bandet.


Robust, slagtålig och enkel att använda. Med BNC-anslutning för antenn. Enda fördelen jag sett hittills är om man kollar på bilupplysnings egna videos på ramperna så lyser Oledone något bättre än Er, de är dock Er, då de inte har någon video för 2an än.


Till veckan monteras de in relä för extraljus på bilen, valde en reläsats för st extraljus, tanken var att köra allt extramonterat på denna sats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...