tisdag 14 september 2021

Wema bränslemätare kopplingsschema

Bränsletankmätare WEMA. En viktig säkerhetsdetalj till sjöss, är att alltid veta hur mycket bränsle som finns kvar. Strömförbrukning: 0-130mA. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Modell IPFR För och 24V.


Infällnadsdiam 52mm Djup 60mm. Tyvärr fungerar inte mätaren och jag har försökt hitta ett kopplingsschema till mätaren. Inget kopplingsschema följde med. MVH och solig sommar!


Wemas nya givare helt i rostfritt stål ger säkra indikationer när septiktanken behöver. Koppla ihop kablarna enligt kopplingsschemat. Kopplingsschema instrument och oljetrycksgivare.


Wema är kända för att kunna leverera skräddarsydda lösningar av sina tankgivare till båttillverkare och skeppsvarv, oavsett hur stor eller liten produktionsserien är. Givarna kan tillverkas att passa i vilken tankform och håltagning som helst. De är enkla att montera och sköta. Tankmätare Gobius Pro 1. Går att anslutatill analoga instrument t ex Wema , VDO.


S= är väl signal där kopplar jag den blå. I= ignition, där kopplar jag på ström. GRD= groun jor där kopplar jag på en jordkabel och den bruna kabeln från tanken. Biltema Nordic Services AB BRÄNSLEMÄTARE DRIVSTOFFMÅLER POLTTOAINEMITTARI BRÆNDSTOFMÅLER Art. Wema Silverlineseriens fina instrument i världsklass.


Spauml;nning volt. Röd eller gul bakgrundsbelysning. Problem blev det givetvis! Vattentankmätare WEMA. När den är inkoppla så hoppar bränslemätaren ca en halv centimeter när man för flottören åt endera hållet, Inte så jäkla exakt avläsning med andra ord.


WEMA FLUSHMONTERAD FRONT Rostfri. Flänsring Komplett VDO Hålbild. Asennushalkaisija diam. Vakiona punainen ja keltainen valaistus. Wemalla oma polttoaineanturi rst eri pituuksia esim.


Amarace wrote:2i sig har bara en tankgivare vad gäller just elektriska funktionen, den fungerar alltså oavsett årsmodell på givare och instrument. Men du har ju en eftermarknadsmätare från VDO och då kan det ju vara vilka värden som helst som det ska vara, jag hade en gång en VDO bränslemätare och kopplade in till en 24 men den visade som jag beskrev tvärtom. Mätare för inbyggnad med lysande vita siffror på mörk bakgrund.


Levereras med monteringsdetaljer och monteringsinstruktioner. Inbyggnadsdiameter Ømm. Min bränslemätare funkar inte som tydligen var ett vanligt fel på 740.


Wema bränslemätare kopplingsschema

Saken är den att varje gång jag vrider på tändningen till andra läget så rör den sig pytte lite. På ovanstående båt har Kurre gjort ett omfattande elarbete. Nedan några bilder på hur det såg ut före och efter avslutat arbete.


Ducato automobile pdf manual download.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...