onsdag 14 februari 2018

Iphone laddare 6

Bättre för världen, och plånboken. Alla våra produkter är genomgångna och noggrant testade på komponentnivå av våra tekniker. Vi är Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter.


Hos oss hittar du de senaste nyheterna från Apple till ett mycket bra pris. En extraladdare är verkligen en räddare i nöden! MagSafe Duo- laddare Nyhet.

Men det går även självklart bra att köpa en ny komplett mobilladdare där båda delar ingår. Se hela listan på teknikdelar. I stället ingår fortfarande Apples strömadapter på 1A i strömstyrka och med en effekt på 5W. Tyvärr är utbudet på laddare med USB-PD väldigt begränsat då Apples USB-C-strömadapter utgör majoriteten av laddare.


Men häng inte läpp för det. Det går även bra att ladda sin mobil lite snabbare än vanligt genom att. Att ladda sin mobil snabbt och effektivt med dagens nya teknik i all ära.


Inte bara när du har mobilen under uppsikt i soffan, utan även när du ligger och sover.

Kort och gott betyder detta att produkten har klarat säkerhetstester hos Apple och därför utrustats med ett chip inuti kabeln som talar om för din enhet att den uppfyller kraven. Håll utkik efter CE-märkning och MFi-logga om du vill känna dig helt säker. Allt från grafikkort till barebone. Hitta din favorit och köp den idag! Vi har det du letar efter!


Skal, headsets, wearables, m. Det bästa är om man alltid har en laddare tillgänglig, men det behöver inte vara samma laddare. Här finner du ett brett sortiment av laddningskablar och. Tillbehören är noga utvalda och testade för att klara vardagens påfrestningar och skyddar din telefon från stötar och fall. Brett utbud av mobilladdare.


Fri frakt fr 399kr. Alltid till marknadens bästa priser. Välkommen in till oss på Dollarstore! Här hittar du laddaren till din mobiltelefon eller annan mobil enhet - billaddare, trådlösa laddare eller USB- laddare. Problemet är snabbt och billigt åtgärdat när du handlar online på Nordicbox!


Vi erbjuder ett brett sortiment av de senaste, mest praktiska tillbehören för din mobiltelefon direkt på nätet. Stort sortiment av tillbehör. Perfekt för dig som vill ha det allra senaste och undvika kabeltrassel i hemmet.

Med en trådlös laddare - fristående, i laddstation eller för installation - lägger du bara din telefon på laddaren och laddning börjar automatiskt! Smidigt och enkelt! Böjningstestet av kabeln utfördes av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut. Testparametrar: Spänning. Boka din bil laddare här, där du hittar de mest konkurrenskraftiga priser.


Svaret är en Lightning-laddare. Trasselfri tygklädd kabel. Guldpläterad USB-kontakt. Ladda och synkronisera. Ej originaltillbehör.


Att ha laddkablar i olika längder tillhands är både smart och praktiskt. Skydda och ta hand om dem med ett riktigt bra mobilskydd eller mobiltillbehör. När olyckan är framme och telefonen glider ur ditt grepp är ett skal eller fodral en billig försäkring mot en trasig skärm eller ful repa. Hammer berättar också att det går rykten om att Apple kommer att kunna erbjuda trådlös laddning i framtiden.


Prisvärda tillbehör till olika mobila enheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...