tisdag 5 juni 2018

Elverk 2600w fjärrstart

Vår kunniga personal guidar dig rätt och hjälper till med teknisk rådgivning inför köpet. Vanligaste användningsområdet är som reservkraft vid strömavbrott. Brett utbud av högklassiga elverk - de är tysta, lätta och kraftfulla.


På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för ditt byggprojekt, stort som smått. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka i bonuscheckar på allt du handlar. Det drivs givetvis av en fyrtakts Champion OHV-motor på 389cc. Champion är Nordamerikas största elverksproducent och vi har tillverkat över 500elverk.


Vi har flera olika modeller med den senaste teknologin. Välj Hondas tillförlitliga high tech- elverk för prestanda och livsläng såväl som för slitstyrka och tillförlitlighet. Lämpad för drivning av känsliga elektriska produkter.


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Wallas Remote eller GSM Fjärrstart. Elverk kommer till nytta vid många tillfällen. Kaminen brinner med blå låga, helt rent,. Med Fjärrstart (fjärrkontroll) MX-Digitala generator använder den senaste tekniken för att kunna erbjuda en pålitlig och stabil.


Tre års garanti, byggt och utvecklat i USA med egen motorteknologi Den är utrustad med Cold Start för enkel start i kallt klimat och du startar den enkelt med antingen startsnöre, startknappen eller fjärrkontrollen. Detta speciellt designade portabla elverk är byggt för lätta och mellanstora laster som du kan tänkas använda på arbetsplatsen, semestern eller i hemmet. Elverket justerar själv effekten och med hjälp av sin AVR-teknik har den ett fast varvtal så att du får ett effektivt, säkert,.


Elverket drivs givetvis av en fyrtakts Champion OHV-motor på 389cc. Bränsletanken är på liter och ger elverket en körtid på upp till timmar med last. Utmärkt prestanda vid både 2volt och 3Volt. Den kontinuerliga strömmen är kW. Synkrongeneratorn är utrustad med en 1 koppar lindning.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv! Bensindrivna elverk. Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter.


Sveriges bredaste sortiment av elverk och reservkraftaggregat. Jag vill bli meddelad när varan finns i lager. Med 1st 32A-uttag och ett 2st 16A-uttag och medföljande hjul klarar elverket alla dina typer av behov. Honda EU22i är ett elverk för dig som behöver ett kompakt, lätt och portabelt elverk.


Elverket ger trots sin ringa storlek upp till kW och tack vare inverterteknologin får du samma högkvalitativa el som i uttagen hemma, perfekt för att driva känsliga elektroniska enheter som bärbara datorer, TV-apparater och kameror. Lätt, kompakt elverk för mindre uppgifter. Driftstid upp till timmar.


Att ha ett mobilt elverk. Kompakt elverk av invertertyp som kan användas till känslig elektronik t ex tv, dator mm. Lämplig som reservkraftverk eller till båten, husvagn, sommarstuga mm. Kraftig 150cc motor på hp. Varvtalet styrs av effektuttag.


Med en kraftig och pålitlig OHV 4-taktsmotor som är lätt att starta med både snör- och elstart. Motorn ger elverket en drifttid på strax över sju timmar. Antivibrationssystemet i form av raka gummimotorfästen motverkar slitage och nötning. I denna kategori har vi på Kvänums Järn samlat de minsta dieselelverken som vi säljer. Mycket prisvärda och pålitliga i drift.


Här nedan hittar du elverk som sträcker sig från - kva. Elstart, Instrumentering, Extra stor bränsletank, AVR(automatisk spänningsreglering) säkerställer en jämn spänning, anslutning för fjärrstart. Man kan säga att för den som ska använda sitt elverk ofta och länge är ett dieselverk det självklara valet vilket har gjort att de inom till exempel inom industri har tagit över helt. Hos oss hittar du elverk och generatorer drivna på diesel eller bensin från pålitliga tillverkare som Honda och Glendale.


På arbetsplatsen är elverket en pålitlig källa till ström för dina maskiner, elverktyg och svetsar, men det fungerar lika fint i garaget och är en säkerhetsfaktor om strömmen skulle gå hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...