fredag 6 juli 2018

Apelgårdsskolan

Apelgårdsskolan F–har cirka 2elever i stadsdelen Rosengård i Malmö. Skolans inriktning är ”en skola i världen” där ambitionen eleverna ska få möjlighet att samverka med elever i andra länder. Vi satsar på språkutvecklande ämnesundervisning samt internationella projekt och utbyten.


Skolan har cirka 3elever i åldrarna 6-år. Verksamhet omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelseklass och fritidshem. Om ditt barn blir sjukt bör du anmäla frånvaron till skolan före klockan 8.

Välj ett av alternativen nedan. Under lov- och studiedagar anmäler du frånvaro direkt till fritidshemmets avdelning. Tillsammans med modersmålslärarna har de sedan översatt filmerna till tio olika språk, vilket har ökat språkförståelsen bland eleverna. Och vi lärare har lärt känna varandra och samarbetat på ett sätt vi inte gjort tidigare, säger Nina Bergin. I flera år så har måluppfyllelsen på skolan varit låg men det har hela tiden funnits tankar, idéer och en vilja att förändra undervisningen för att öka resultaten.


Skolaär ännu inte anpassad för den webbläsare du nu använder. I dagsläget kan Skolaanvändas med Internet Explorer, Firefox, Chrome samt Safari. I veckan var det releasefest för fyra böcker där samtliga berättelser är med – eleverna har blivit författare.


Med nya Mitt i Språket har lärarna Anna Blomberg och Annika Boij hittat ett läromedel som fångar eleverna och får dem att tycka att det är riktigt roligt att läsa.

Digitala läromedel med inbyggda ordförklaringar och studiestöd på modersmål är till stor hjälp. Rektor Caroline Sjölin berättar om skolans digitala resa. Pedagogisk Inspiration Malmö.


This is a great little spot with endless lines and some curb sessions in-between. Det redaktionella materialet på Mobile Stories har en ansvarig utgivare. Det innebär att vi är en del av det medieetiska systemet och följer de medieetiska reglerna om etik, upphovsrätt och källgranskning.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Naturskyddsföreningen samarbetar med Malmö stad för att främja skolors arbete med hållbar utveckling. Ladda ned som PDF Ingress: - Både vi vuxna och eleverna har länge sett fram emot att äntligen få flytta in.


Det beslutades på ett möte. Samtidigt valde Katarina Fornell att anmäla sina elever till energi- och forskningstävlingen Soljakten. Kul i Malmö är en sajt med gratisaktiviteter för barn och unga! Aktiviteterna arrangeras av Malmös föreningsliv och av Malmö stad. Det finns massa kul att göra året runt och malmöbor prioriteras som deltagare.


Tack till våra fantastiska samarbetsskolor och lärare som möjliggör vårt arbete och strävan efter att alla högstadieelever ska nå gymnasiebehörighet. På temat Fred och konflikt berättade de om situationen i Afghanistan och deras erfarenhet av terrorism, FN och ett folk som arbetar för att stärka det civila samhället och mänskliga rättigheter. I förra veckan misshandlades en. I dag är det i många kommuner möjligt för privatpersoner och föreningar att hyra kommunala skolors lokaler.


Det är inte helt oproblematiskt har det visat sig.

Här kan du se hur det ser ut på skolan i ditt område. Graferna visar hur många procent av niorna som på vardera skola gått ut nian med betyg nog att komma in på gymnasiet. Uppfinning: Re-Bag – en lösning som påverkar konsumenter att återanvända påsar.


Ge skolan feedback och skapa ett omdöme. Hjälp elever, föräldrar och lärare med insikter om skolan. När han tagit sin magisterexamen var det svårt att få jobb och han började då vikariera på olika skolor i Malmöområdet.


Programmet är väldigt roligt för både elever ock lärare. Skolahar sedan starten haft skolan och framförallt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt.


Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Zwave telldus

Allt från grafikkort till barebone. Vi har det du letar efter! Hitta din favorit och köp den idag! Rätt bildskärm för rätt ändamål. Här...